Hvad sker der hvis jeg placerer et automatisk bud det sidste minut af auktionen?

Hvis du placerer et auto bud i sidste øjeblik af auktionen, forlænger vi auktionens sluttid med 90 sekunder. Det giver andre bydende en chance for at beslutte, om de vil byde igen.

Hvis en anden bydende byder igen, og du ikke har nået grænsen for dit auto bud, byder vi igen på dine vegne, og tilføjer yderligere 90 sekunder til auktionens sluttid.