Hvad er et automatisk bud, og hvordan fungerer det?

Efter at have afgivet et automatisk bud vil Catawikis auktionssystem automatisk forhøje dit bud med det mindst angivne beløb, for at sikre at du hele tiden er den højeste budgiver. På denne måde vil systemet fortsætte med at overbyde alle andre budgivere op til det maksimumbeløb, du har angivet. Du slipper for hele tiden at tjekke auktionen og afgive nye bud. Det er meget bekvemt, hvis du ikke har mulighed for at følge med i slutopløbet på en auktion. Du taber kun, hvis en anden overbyder dit automatiske maksimumbeløb. Hvis du afgiver et bud, der er højere end minimumsprisen, vil dit første bud automatisk matche minimumsprisen.