Hvordan er det muligt, at nogen vandt auktionen med et bud afgivet efter kl. 20:00 CET?

Vores auktioner lukker kl. 20:00 CET. Dog kan et nummer fortsætte med at køre efter kl. 20:00 CET. Dette skyldes, at det første nummer i en auktion slutter kl. 20:00 CET, det næste kl. 20:01 CET, det følgende kl. 20:02 CET og så videre. Dette gør det muligt for vores budgivere at spore flere numre i den samme auktion i realtid.

Der kan også være en senere sluttid, fordi hvis dit bud er afgivet i en auktions sidste minut, vil ekstra tid blive tilføjet. Dette giver alle budgivere en lige mulighed for at vinde et nummer, og at alle ikke afgiver deres bud i de sidste fem sekunder.