Hvad er den ekstra budgivergaranti?

Hvis du byder på artikler med en højere værdi, kan du blive bedt om at give en ekstra engangsbudgivergaranti. Du bliver informeret om dette via en meddelelse over budblokken på højre side af auktionssiden, der lyder 'Ekstra budgivergaranti nødvendig'.

En ekstra budgivergaranti kræver, at brugeren leverer deres kredit- eller debetkortoplysninger, så buddet kan bekræftes korrekt. På nuværende tidspunkt er det kun muligt at sikre dit bud ved hjælp af MasterCard, VISA eller American Express-kort. Som følge af den ekstra budgivergaranti vil der blive placeret et hold for det anmodede beløb på et beløb op til € 1.000.

Vær opmærksom på, at det beløb, der er sikret for din budgivergaranti, ikke trækkes fra din konto, det er kun tale om et midlertidigt hold af midlerne. Udkommet af din garanti afhænger af, om auktionen er vundet, tabt, eller betaling ikke har fundet sted.

Hvis du er vinderen af nummeret, som du har stillet garanti for, krediteres holdet placeret på dit kreditkort direkte mod din åbne faktura. Ved at gå til din betalingsside vil du være i stand til at betale den resterende saldo på dit køb ved hjælp af vores accepterede betalingsmetoder.

I tilfælde af at du har stillet en garanti, men ikke har vundet artiklen, der bliver auktioneret, vil holdet placeret for at garantere dit budbeløb blive fjernet, og midlerne vil blive gjort tilgængelige igen på din konto. Hvor lang tid, det tager at få dine midler til rådighed, afhænger af din bank eller pengeinstitut.

Skulle du vinde en artikel, som du har stillet garanti for, men betalingen ikke har fundet sted inden for den tilladte betalingsperiode, vil du modtage en meddelelse om, at salget er blevet annulleret på grund af manglende betaling. Når dette er sket, bedes du kontakte vores kundesupport, så vi kan oprette din refusion af salget. For artikler, som bliver annulleret på grund af manglende betaling, vil din garanti bliver refunderet minus det fakturerede auktionsgebyr på 9 % for transaktionen.