Oftest stillede spørgsmål
Jeg har betalt for min genstand. Hvorfor har jeg ikke modtaget den endnu?

Der kan være mange årsager til, at din ordre kan være lidt tid om at ankomme. For eksempel, kan forsendelse tage lidt længere tid, hvis sælger bor i et andet land end dig.

Så snart sælger afsender genstanden, sender vi dig en e-mail, som du kan bruge til at spore den. Du kan også spore den under ordredetaljer. Dette vil give dig en idé om, hvilken fase af forsendelsesprocessen den er i, og om den på noget tidspunkt er blevet opholdt.

Du kan også tjekke den anslåede leveringstid under genstandens ordredetaljer, for at se hvornår du kan forvente, at den ankommer.

Hvis du ikke kan finde sporingsoplysningerne, eller det tager længere tid end den anslåede forsendelsestid, skal du kontakte sælger. Vi anbefaler at kontakte dem på engelsk eller på deres eget sprog.

Du kan finde denne information på ordresiden under "Mine vundne numre".

Hvis din genstand ikke bliver leveret inden for 20 dage efter at have arrangeret forsendelse, skal du lade os det vide. På den måde kan vi sikre, at din betaling ikke går igennem til sælger, før alle problemer er løst.