Oftest stillede spørgsmål
Kan jeg trække en genstand tilbage, som jeg har sat på auktion?

Hvis en af de genstande, du har tilbudt på auktion, ikke længere er tilgængelig, kan du trække den tilbage fra auktionen i løbet af gennemsynsdagene, før auktionen begynder.

Det er den periode, hvor sælgere kan give feedback om deres genstande, før auktionen åbner for budgivning.

For at redigere din genstand, eller kontakte eksperten, skal du gå til > Mine tilbudte numre (fra rullelisten i højre øverste hjørne af hjemmesiden) og klikke på genstanden, som du gerne vil redigere.

Derfra kan du følge trinene for at redigere, og i 4. trin kan du kontakte eksperten, hvis du ønsker det.

Bemærk venligst, at efter at genstanden er planlagt til auktion, eller allerede er på auktion, så kan du ikke længere foretage ændringer.