Jeg vil gerne afgive et bud på et nummer med en minimumspris. Hvad betyder dette?

Nogle numre har en fastsat ‘minimumspris’. Dette er en skjult minimumspris, som en sælger er villig til at lade sit nummer gå for, fastsat i samråd med eksperten. Minimumspriser kan kun fastsættes for numre med forventede indtægter på mindst € 200. Hvis en minimumspris ikke er nået, når auktionen slutter, vil dette bestemte nummer ikke blive bortauktioneret.