Jeg vil gerne afgive et bud på en artikel med en fast pris (RP), og vil gerne vide hvad minimumbuddet skal være.

Da den faste pris er en skjult minimumspris, er vi ikke i stand til at dele RP før auktionen er afsluttet. Hvis du afgiver et bud på en artikel med en RP, og dit bud er mindre end RP, vil du blive informeret om dette med det samme. Dit bud vil blive vist i budhistorikken. Hvis du afgiver et automatisk bud, der er højere end RP, vil det første bud automatisk matche RP. Hvis du afgiver et automatisk bud, der er mindre end RP, vil det fulde automatiske bud blive afgivet og vist i budhistorikken.