Jommeke 1 - De jacht op een voetbal - Geheftet - Erstausgabe - (1959)

Beschreibung
Jommeke 1 - De jacht op een voetbal - Geheftet - Erstausgabe - (1959)
Jef Nys - Gebraucht - 1 Album - Het Volk

Album in goede tot zeer goede staat.

Rugje met beetje oppervlakkige slijtage en klein scheurtje onderaan. Wat oppervlakkige kreukjes in de cover. . Middenblad is los aan één nietje, daarrond zitten kleine scheurtjes. Het blad daarvoor mist een klein stukje papier aan een hoekje.

De foto's maken deel uit van de beschrijving van dit kavel. Een scheurtje, kreukje, neepje is mogelijk.

Uit de collectie van topverzamelaar Chris Mouton (1965-2020), die een reputatie opgebouwd had door het speuren naar onbekend tekenwerk van Belgische striptekenaars in vaak obscure en vergeten publicaties. Blinde vlekken in het oeuvre van belangrijke Belgische striptekenaars werden dankzij hem ingevuld. Stripalbums, tijdschriften, poppetjes, beeldjes, stickers, sleutelhangers, originele tekeningen en zelfs schilderijen uit zijn collectie vinden nu een weg naar een overzichtsveiling die een staalkaart biedt van Chris’ zoektochten en vondsten. Nadien wordt nog veel meer opgenomen in diverse veilingen, op te volgen via de zoekopdracht #chrismouton.

Dit kavel maakt deel uit van een unieke collectie die in de komende maanden geveild wordt via de Catawiki Collectie Service. Heeft u hulp nodig bij het veilen van uw verzameling? Vraag onze voorwaarden door contact op te nemen met de verkoper. Opgelet: kavels die geveild worden via de Catawiki Collectie Service kunnen zich fysiek op verschillende adressen bevinden. Het is dus niet altijd mogelijk om gewonnen kavels gecombineerd te verzenden. U kan dit makkelijk nagaan door een kavel te openen en te klikken op "Verkoper: Collectie Chris Mouton". U ziet dan de kavels die samen verzonden kunnen worden.

Los-Details
Objekt
Album
Stückzahl
1
Sprache
Niederländisch
Serie
Jommeke
Seriennummer
1
Titel
De jacht op een voetbal
Jahr (ältestes Objekt)
1959
Zustand
Gebraucht
Edition
Erstausgabe
Bindung
Geheftet
Verlag
Het Volk
Künstler
Jef Nys
Noch nicht angemeldet?
Erstellen Sie Ihr kostenloses Catawiki-Benutzerkonto und bieten Sie jede Woche auf 65.000 besondere Objekte.
oder Einloggen