Blake & Mortimer T5 - La Marque jaune - C - First Belgian edition - (1956)

Description
Blake & Mortimer T5 - La Marque jaune - C - First Belgian edition - (1956)
E.P. Jacobs - Fair - 1 Album - Collection du Lombard

Rugje volledig, slijtage aan de randjes en hoekjes. Oppervlakkige krasjes op de cover. Schutbladen zijn ok, ouderdomsplekjes binnenin.

Het Kuifjespunt is niet meer aanwezig.

De foto's maken deel uit van de beschrijving van dit kavel. Een klein kreukjes, scheurtje of neepje is mogelijk.

Uit de collectie van topverzamelaar Chris Mouton (1965-2020), die een reputatie opgebouwd had door het speuren naar onbekend tekenwerk van Belgische striptekenaars in vaak obscure en vergeten publicaties. Blinde vlekken in het oeuvre van belangrijke Belgische striptekenaars werden dankzij hem ingevuld. Stripalbums, tijdschriften, poppetjes, beeldjes, stickers, sleutelhangers, originele tekeningen en zelfs schilderijen uit zijn collectie vinden nu een weg naar een overzichtsveiling die een staalkaart biedt van Chris’ zoektochten en vondsten. Nadien wordt nog veel meer opgenomen in diverse veilingen, op te volgen via de zoekopdracht #chrismouton.

Dit kavel maakt deel uit van een unieke collectie die in de komende maanden geveild wordt via de Catawiki Collectie Service. Heeft u hulp nodig bij het veilen van uw verzameling? Vraag onze voorwaarden door contact op te nemen met de verkoper. Opgelet: kavels die geveild worden via de Catawiki Collectie Service kunnen zich fysiek op verschillende adressen bevinden. Het is dus niet altijd mogelijk om gewonnen kavels gecombineerd te verzenden. U kan dit makkelijk nagaan door een kavel te openen en te klikken op "Verkoper: Collectie Chris Mouton". U ziet dan de kavels die samen verzonden kunnen worden.

Lot details
Object
Album
No. of items
1
Language
French
Series
Blake & Mortimer
Issue number
T5
Title
La Marque jaune - C
Year oldest item
1956
Condition
Fair
Edition
First Belgian edition
Publisher
Collection du Lombard
Artist
E.P. Jacobs
Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 65,000 special objects up for auction every week.
or Sign in