Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 65,000 special objects up for auction every week.
orSign in
Sold
2 days Mercedes Benz AMG Experience for 2 people in Stuttgart with overnight stay
Final bid
€ 650
50 weeks ago

2 days Mercedes Benz AMG Experience for 2 people in Stuttgart with overnight stay

Ben jij gek van auto’s? Of ‘gewoon’ geïnteresseerd in hoe het eraan toe gaat bij een van de grootste en meest iconische bedrijven van Duitsland? Dan is deze Mercedes-Benz AMG Experience op jouw lijf geschreven. Je gaat tijdens deze tweedaagse experience naar het Mercedes-Benz museum én de Mercedes-Benz fabriek in Stuttgart/Sindelfingen. Daarnaast wordt gezorgd voor overheerlijk eten en een overnachting in een viersterrenhotel. Dag 1 Mercedes-Benz museum in Stuttgart: 1. vertrek naar Stuttgart met eigen vervoer 2. aankomst in Mercedes-Benz Museum in Stuttgart (https://www.mercedes-benz.com/en/classic/museum/) 3. lunch in het museumrestaurant Bertha’s (https://www.mercedes-benz.com/en/classic/museum/) 4. rondleiding op eigen gelegenheid door het museum (circa 1,5/2 uur) 5. vertrek naar 4 sterren hotel in de omgeving van Stuttgart 6. diner in het hotel 7. overnachting Dag 2 Mercedes-Benz fabriek in Stuttgart/Sindelfingen: 1. ontbijt in het hotel 2. vertrek naar Mercedes-Benz fabriek in Sindelfingen 3. ontvangst door rondleider 4. rondleiding (in grotere groep) door de Mercedes-Benz fabriek (circa 2 uur) 5. lunch in het restaurant van het Customer Center 6. vertrek naar Nederland Op de eerste dag staat de museumtrip op de planning. Je vertrekt met eigen vervoer naar Stuttgart. Na een lunch in het museumrestaurant Bertha’s, start op eigen gelegenheid de twee uur durende tocht door het museum. In dit interactieve museum word je volledig ondergedompeld in de wereld van Mercedes-Benz. Het museum, met een grootte van 16.500 vierkante meter, bevat meer dan 160 voertuigen en vertelt je het gehele verhaal over het wereldberoemde automerk. De dag wordt afgesloten met een diner in een viersterrenhotel in Stuttgart, inclusief overnachting. Dag twee begint met een uitgebreid ontbijt, waarnaar de tocht ingezet wordt naar de Mercedes-Benz fabriek in Stuttgart / Sindelfingen. Een expert van de fabriek leidt je rond in de fabriek, waarbij je wordt meegenomen in het gehele proces van de productie van de Mercedes-Benz auto. De dag wordt afgesloten met een lunch in het Customer Center, waarna met een voldaan gevoel de terugreis naar huis kan worden ingezet.
Sold
2 days Mercedes Benz AMG Experience for 2 people in Stuttgart with overnight stay

2 days Mercedes Benz AMG Experience for 2 people in Stuttgart with overnight stay

Ben jij gek van auto’s? Of ‘gewoon’ geïnteresseerd in hoe het eraan toe gaat bij een van de grootste en meest iconische bedrijven van Duitsland? Dan is deze Mercedes-Benz AMG Experience op jouw lijf geschreven. Je gaat tijdens deze tweedaagse experience naar het Mercedes-Benz museum én de Mercedes-Benz fabriek in Stuttgart/Sindelfingen. Daarnaast wordt gezorgd voor overheerlijk eten en een overnachting in een viersterrenhotel.

Dag 1 Mercedes-Benz museum in Stuttgart:
1. vertrek naar Stuttgart met eigen vervoer
2. aankomst in Mercedes-Benz Museum in Stuttgart (https://www.mercedes-benz.com/en/classic/museum/)
3. lunch in het museumrestaurant Bertha’s (https://www.mercedes-benz.com/en/classic/museum/)
4. rondleiding op eigen gelegenheid door het museum (circa 1,5/2 uur)
5. vertrek naar 4 sterren hotel in de omgeving van Stuttgart
6. diner in het hotel
7. overnachting

Dag 2 Mercedes-Benz fabriek in Stuttgart/Sindelfingen:
1. ontbijt in het hotel
2. vertrek naar Mercedes-Benz fabriek in Sindelfingen
3. ontvangst door rondleider
4. rondleiding (in grotere groep) door de Mercedes-Benz fabriek (circa 2 uur)
5. lunch in het restaurant van het Customer Center
6. vertrek naar Nederland

Op de eerste dag staat de museumtrip op de planning. Je vertrekt met eigen vervoer naar Stuttgart. Na een lunch in het museumrestaurant Bertha’s, start op eigen gelegenheid de twee uur durende tocht door het museum. In dit interactieve museum word je volledig ondergedompeld in de wereld van Mercedes-Benz. Het museum, met een grootte van 16.500 vierkante meter, bevat meer dan 160 voertuigen en vertelt je het gehele verhaal over het wereldberoemde automerk. De dag wordt afgesloten met een diner in een viersterrenhotel in Stuttgart, inclusief overnachting.

Dag twee begint met een uitgebreid ontbijt, waarnaar de tocht ingezet wordt naar de Mercedes-Benz fabriek in Stuttgart / Sindelfingen. Een expert van de fabriek leidt je rond in de fabriek, waarbij je wordt meegenomen in het gehele proces van de productie van de Mercedes-Benz auto. De dag wordt afgesloten met een lunch in het Customer Center, waarna met een voldaan gevoel de terugreis naar huis kan worden ingezet.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object