Ehdot ja käytännöt
Evästeiden yleiskatsaus

Kysymyksissä tätä evästekäytäntöä ja evästeiden käyttöä verkkomyyntipalvelussamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@catawiki.com.

Evästeiden yleiskatsaus

Toiminnalliset evästeet.

Nämä evästeet varmistavat, että verkkosivustomme toimii odotetulla tavalla.

Name

Kesto

Tarkoitus

_catawiki_session_id1
authorization_token; käyttäjänimi; logged_in
auction_view_mode
device_type; _catawiki_view; show_closed_lots_auction_id

Istunto
10 vuotta

1 vuosi
Istunto

Näitä evästeitä käytetään tarkistamaan, oletko kirjautunut sisään ja muistamaan tilisi asetukset (esim. kieli) ja tunnistamaan näytön koko (esim. mobiili, verkko).

disable_cookiebar dont_show_cookie_bar_again

10 vuotta
1 vuosi

Nämä evästeet auttavat näyttämään ja poistattamaan evästebannerimme ja varmistamaan, että evästebannerimme ei näy jokaisen vierailun aikana.

_dc_gtm_UA-*

Istunto

Tämä eväste liittyy Google Tag Manageriin, jota käytämme skriptien lataamiseen verkkosivustomme sivuille.

x-s-csrf-token; csrf_token

10 vuotta

Nämä evästeet auttavat meitä suojelemaan sinua varmistamalla, että kaikki tililläsi tapahtuva toiminta on omaasi.

Analytiikka- ja tutkimusevästeet.
Nämä evästeet auttavat meitä saamaan käsityksen markkina-alueen käytöstä ja siitä, miten voimme jatkaa sen parantamista.

Nimi

Kesto

Tarkoitus

cw_ab
ab_first_visit

20 vuotta
Istunto

Käytämme näitä evästeitä verkkomyyntipalvelumme (ominaisuuksien) optimoimiseen.

_ga
_gid
__gat
_gac_UA-52891611-1
AMP_TOKEN

2 vuotta
24 tuntia
1 minuutti
90 päivää
30 sekuntia - 1 vuosi

Nämä ovat Google Analytics 360-evästeitä, joiden avulla kehitämme Verkkokauppaamme (Esimerkiksi käyttöliittymää ja ominaisuuksia). Näiden evästeiden avulla seuraamme vierailijoiden määrää ja käyttäytymistä sivustollamme.

Sp

SP-sarja

1 vuosi

9 kuukautta

Snowplow-evästeet keräävät tuotteisiin liittyviä käyttäjäanalyysejä parantaaksemme verkkomyyntipalveluamme.

_Hjclosedsurveykutsuja; _hjIncludedInSample; _hjDonePolls; _hjMinimizedPolls; _hjDoneTestersWidgets; _hjMinimizedTestersWidgets; _hjDoneSurveys

1 vuosi

Käytämme Hotjar-evästeitä varmistaaksemme, että suunnittelumme on käyttäjäystävällinen ja toimii hyvin, ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta, kun mahdollista.

ab_id

ab_ext*

3 kuukautta

Nämä evästeet auttaa meitä testiemme tulosten seuraamisessa.

NREUM; NRAGENT; JSESSIOID

Istunto

Käytämme näitä evästeitä seuraamaan verkkosivuston suorituskykyä ja käyttäjäistuntoja.

usbls

Istunto

Usabilla-evästeet auttavat meitä tekemään verkkosivustostamme käyttäjäystävällisemmän ja tehokkaamman. Ne myös varmistavat, ettet saa samaa palautepyyntöä useammin kuin kerran.

Markkinointievästeet

Markkinointievästeet varmistavat, että voimme näyttää myyntialustallamme sinulle merkityksellisiä huutokauppoja ja räätälöityjä mainoksia kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.

Nimi

Kesto

Tarkoitus

__atuvc;__atuvs; loc; uvc

Tuntematon

AddThis tarjoaa sosiaalisia liitännäisiä, joiden avulla voit jakaa sisältöä verkkomyyntipalvelustamme. AddThis tarjoaa myös kohdennettuja toimintoja markkinointiin sosiaalisessa mediassa.

Cw_recently_viewed_categories; cw_recently_viewed_lots

3 kuukautta

Nämä evästeet näyttävät sinulle kohde- tai huutokauppasuosituksia selauskäyttäytymisesi perusteella.

twitter_visitor_type; criteo_visitor_type

Istunto

Nämä evästeet varmistavat, ettet näe samoja mainoksia uudestaan ja uudestaan ja että mainokset, joita näet, on räätälöity kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti..

cwmu

1 vuosi

Nämä evästeet varmistavat, ettet näe samoja mainoksia uudestaan ja uudestaan ja että mainokset, joita näet, on räätälöity kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti..

Acdc
eid; evt; sess; udc; uic; zdi
tk
uei
uid

2 vuotta
6 kuukautta
Istunto
14 päivää
1 vuosi

Nämä evästeet varmistavat, ettet näe samoja mainoksia uudestaan ja uudestaan ja että mainokset, joita näet, on räätälöity sinun kiinnostuksenkohteiden mukaisesti.

DSID
IDE; id
cto_lwid

7 päivää
2 vuotta

1 vuosi

Nämä evästeet varmistavat, ettet näe samoja mainoksia uudestaan ja uudestaan ja että mainokset, joita näet, on räätälöity sinun kiinnostuksenkohteiden mukaisesti.

locale; c_user; datr; pl; s; sb; xs
csm; fr; lu

15 kuukautta

1 vuosi

Näiden evästeiden avulla voimme näyttää räätälöityjä mainoksia Facebookin vierailijoille.

_pinterest.cm

1 vuosi

Tämä eväste auttaa räätälöimään Pinterestin käyttökokemusta.

SID; HSID; LOGIN_INFO; PREF; SAPISID; SID; SSID
GEUP; VISOTOR_INFO1_LIVE
YSC

2 vuotta

1 vuosi

Istunto

Nämä evästeet auttavat meitä keräämään tietoja YouTubeen lähetettyjen videoiden käytöstä.

KOLMANSIEN OSAPUOLIEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Emme hallitse kolmannen osapuolen evästeitä. Kolmannen osapuolen evästeet noudattavat asiaankuuluvan kolmannen osapuolen tietosuoja- ja evästekäytäntöjä. Voit löytää linkin näihin käytäntöihin alta. Suosittelemme, että konsultoit näitä käytäntöjä säännöllisesti, koska niitä muutetaan säännöllisesti. Lisäksi, jos haluat erikseen hallita kolmansien osapuolien evästeasetuksiasi , voit tehdä sen asian omaisen kolmannen osapuolen verkkosivustolla: