Suske en Wiske TG-66 - De Dulle Griet - Met fantekening Lambik door Willy Vandersteen - Broché - EO - (1966)

Description
Suske en Wiske TG-66 - De Dulle Griet - Met fantekening Lambik door Willy Vandersteen - Broché - EO - (1966)
Willy Vandersteen - État raisonnable - 1 Album - Standaard Uitgeverij

Album in mindere staat, wat hier telt is het hoofdje van Lambik getekend door Willy Vandersteen met opdracht aan de binnenkant van de cover.

Album zelf bevat wat slijtage en kreuken. Er zit een pagina los. Stempel aan binnenkant cover.

Mooie tekening van Vandersteen ! Eerste druk uit 1966.

De foto's maken deel uit van de beschrijving van dit kavel. Een scheurtje, kreukje, neepje of missend stukje papier is mogelijk.

Uit de collectie van topverzamelaar Chris Mouton (1965-2020), die een reputatie opgebouwd had door het speuren naar onbekend tekenwerk van Belgische striptekenaars in vaak obscure en vergeten publicaties. Blinde vlekken in het oeuvre van belangrijke Belgische striptekenaars werden dankzij hem ingevuld. Stripalbums, tijdschriften, poppetjes, beeldjes, stickers, sleutelhangers, originele tekeningen en zelfs schilderijen uit zijn collectie vinden nu een weg naar een overzichtsveiling die een staalkaart biedt van Chris’ zoektochten en vondsten. Nadien wordt nog veel meer opgenomen in diverse veilingen, op te volgen via de zoekopdracht #chrismouton.

Dit kavel maakt deel uit van een unieke collectie die in de komende maanden geveild wordt via de Catawiki Collectie Service. Heeft u hulp nodig bij het veilen van uw verzameling? Vraag onze voorwaarden door contact op te nemen met de verkoper. Opgelet: kavels die geveild worden via de Catawiki Collectie Service kunnen zich fysiek op verschillende adressen bevinden. Het is dus niet altijd mogelijk om gewonnen kavels gecombineerd te verzenden. U kan dit makkelijk nagaan door een kavel te openen en te klikken op "Verkoper: Collectie Chris Mouton". U ziet dan de kavels die samen verzonden kunnen worden.

Informations du lot
Objet
Album
Nombre d’articles
1
Langue
Néerlandais
Série
Suske en Wiske
Numéro de série
TG-66
Titre
De Dulle Griet - Met fantekening Lambik door Willy Vandersteen
Année de l’objet le plus ancien
1966
État
État raisonnable
Édition
EO
Reliure / Matériau
Broché
Éditeur
Standaard Uitgeverij
Artiste
Willy Vandersteen
Pas encore inscrit(e) ?
En créant gratuitement votre compte Catawiki, vous pourrez faire des offres sur n’importe lesquels de nos 65 000 objets d’exception proposés en vente chaque semaine.
ou Connectez-vous