81902125

Plus disponible
Volkswagen - Volkswagen Kever 1200 - 1968
Offres terminées
Il y a 3 semaines

Volkswagen - Volkswagen Kever 1200 - 1968

Prachtige bijzondere Volkswagen KEVER 1200 uit 1968 in de mooie kleur Savannah beige ! De Volkswagen Kever werd gebouwd van 1938 tot 2003 en is een van de bekendste auto’s ooit. Meer dan 21 miljoen Kevers werden gebouwd. De licht blauwe lak in combinatie met het zwart lederen interieur en het mooie chroomwerk maken van de hier aangeboden Kever een aaibare blikvanger. Onder de kap ligt een luchtgekoelde vier cilinder benzine boxer motor. De originele 1200cc motor zorgt ervoor dat hij ruim voldoende vlot is en makkelijk kan worden gereden op moderne snelheden. De auto is altijd gekoesterd en dat zorgt er voor dat deze kever er in uitermate gezonde en mooie conditie bij staat. Heeft alleen met mooi weer gereden en altijd droog en warm binnen gestaan. Exterieur: De carrosserie is voorzien van fraai plaatwerk en in de prachtige lak Savannah beige. Al het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de 15'' chrome wielen met zo goed als nieuwe banden. Het bagage rek inclusief het koffertje laat deze Kever nog meer tot zijn recht komen. Auto ziet er netjes uit, en de gebruikssporen zijn echt minimaal. Bodem, dorpels en chassis in goede conditie. Oudere restauratie en nog in zeer mooie staat, tijdens de restauratie is nergens op bespaard. Het interieur verkeert eveneens in goede conditie. De stoelen zijn in zeer goede conditie en vloerbedekking is evenals keurig. De zwarte skai-lederen stoelen zijn nog origineel en in goede staat Dashboard is compleet. De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren Als u een Volkswagen Kever zoekt om op ongekend plezierige wijze kilometers te maken en ondertussen ook nog eens wilt genieten van een auto in een fraaie optische en technische staat dan is dit de juiste Kever. Om een goede indruk van de KEVER te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken. Voor diegene die een nette en aparte KEVER zoekt een mooie kans. Bekijk de 90 fotos die allen met liefde gemaakt zijn. Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief. De auto kan bezichtigd worden in Muiderberg, Nederland.

81902125

Plus disponible
Volkswagen - Volkswagen Kever 1200 - 1968

Volkswagen - Volkswagen Kever 1200 - 1968

Prachtige bijzondere Volkswagen KEVER 1200 uit 1968 in de mooie kleur Savannah beige !

De Volkswagen Kever werd gebouwd van 1938 tot 2003 en is een van de bekendste auto’s ooit. Meer dan 21 miljoen Kevers werden gebouwd. De licht blauwe lak in combinatie met het zwart lederen interieur en het mooie chroomwerk maken van de hier aangeboden Kever een aaibare blikvanger.
Onder de kap ligt een luchtgekoelde vier cilinder benzine boxer motor. De originele 1200cc motor zorgt ervoor dat hij ruim voldoende vlot is en makkelijk kan worden gereden op moderne snelheden. De auto is altijd gekoesterd en dat zorgt er voor dat deze kever er in uitermate gezonde en mooie conditie bij staat. Heeft alleen met mooi weer gereden en altijd droog en warm binnen gestaan.

Exterieur:
De carrosserie is voorzien van fraai plaatwerk en in de prachtige lak Savannah beige.
Al het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de 15'' chrome wielen met zo goed als nieuwe banden.
Het bagage rek inclusief het koffertje laat deze Kever nog meer tot zijn recht komen.
Auto ziet er netjes uit, en de gebruikssporen zijn echt minimaal.
Bodem, dorpels en chassis in goede conditie.
Oudere restauratie en nog in zeer mooie staat, tijdens de restauratie is nergens op bespaard.

Het interieur verkeert eveneens in goede conditie.
De stoelen zijn in zeer goede conditie en vloerbedekking is evenals keurig.
De zwarte skai-lederen stoelen zijn nog origineel en in goede staat
Dashboard is compleet.

De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren

Als u een Volkswagen Kever zoekt om op ongekend plezierige wijze kilometers te maken en ondertussen ook nog eens wilt genieten van een auto in een fraaie optische en technische staat dan is dit de juiste Kever.

Om een goede indruk van de KEVER te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken.

Voor diegene die een nette en aparte KEVER zoekt een mooie kans.

Bekijk de 90 fotos die allen met liefde gemaakt zijn.

Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief.

De auto kan bezichtigd worden in Muiderberg, Nederland.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet