84075991

Plus disponible
Mini - Cooper - 1978
Offres terminées
Il y a 4 semaines

Mini - Cooper - 1978

Prachtige Mini 1000 met grand prix bodykit. De auto verkeert in een zeer goede staat en is afkomstig van de tweede eigenaar. De afgelezen km stand van de auto is 59583. Carrosserie/Lakwerk: De auto is volledig gerestaureerd, hierbij is de bodykit gedemonteerd en opnieuw gemonteerd. De auto is volledige opnieuw gespoten in een 2k primer en 2k auto lak, De lakt verkeert in een zeer goede staat. De carrosserie is niet verroest of rot, deze heeft een zeer goede coating. Technisch: De 1300 cc motor heeft een onderhoudsbeurt gehad met nieuwe snaar en olie en olie filter. De motor loop netjes. De versnellingbak werkt naar behoren en schakelt goed. De remmen voor zijn schijfremmen, achter heeft de auto nog trommelremmen. De remmen werken goed. De vering van de auto is een schroefset in de rode kleur gespoten, deze is op hardheid af te stellen Interieur: De kuipstoelen met 4 punt kruisgordel waarmee de auto is uitgevoerd is met een rode bies. In 1 stoel zit een klein scheurtje. Ook is de auto uitgevoerd met een rolkooi, deze is op nieuw gespoten, ook alle binnenbekleding is vervangen voor nieuwe bekleding. Het dashboard is hand gemaakt met vele klokjes om meer gegevens van de motor te kunnen aflezen. Ook is er een massaschakelaar gemonteerd om de stroom uit te zetten. Verder zijn er schakelaar gemonteerd om het contact en de brandstofpomp uit te zetten. Documenten: De auto heeft een origineel geldig Nederlands kenteken met een apk tot 2025 Motor heeft een onderhoudsbeurt gehad. Motor is voor zien van een hif44 carburateur. Motor loop zeer netjes. Auto is voorzien van led-verlichting. Afneembaar stuur. Kruis gordels. Leren kuipstoelen. Extra meters. Auto is aan de onderzijde in de bodykit gespoten. Nieuwe banden. En verder nog een heleboel dingen. De auto is weer als nieuw en een bijzondere verschijning De auto kan bezichtigd worden in Kesteren, Nederland.

84075991

Plus disponible
Mini - Cooper - 1978

Mini - Cooper - 1978

Prachtige Mini 1000 met grand prix bodykit.

De auto verkeert in een zeer goede staat en is afkomstig van de tweede eigenaar.

De afgelezen km stand van de auto is 59583.

Carrosserie/Lakwerk:
De auto is volledig gerestaureerd, hierbij is de bodykit gedemonteerd en opnieuw gemonteerd. De auto is volledige opnieuw gespoten in een 2k primer en 2k auto lak, De lakt verkeert in een zeer goede staat. De carrosserie is niet verroest of rot, deze heeft een zeer goede coating.

Technisch:
De 1300 cc motor heeft een onderhoudsbeurt gehad met nieuwe snaar en olie en olie filter. De motor loop netjes. De versnellingbak werkt naar behoren en schakelt goed. De remmen voor zijn schijfremmen, achter heeft de auto nog trommelremmen. De remmen werken goed.

De vering van de auto is een schroefset in de rode kleur gespoten, deze is op hardheid af te stellen

Interieur:
De kuipstoelen met 4 punt kruisgordel waarmee de auto is uitgevoerd is met een rode bies. In 1 stoel zit een klein scheurtje. Ook is de auto uitgevoerd met een rolkooi, deze is op nieuw gespoten, ook alle binnenbekleding is vervangen voor nieuwe bekleding.

Het dashboard is hand gemaakt met vele klokjes om meer gegevens van de motor te kunnen aflezen. Ook is er een massaschakelaar gemonteerd om de stroom uit te zetten. Verder zijn er schakelaar gemonteerd om het contact en de brandstofpomp uit te zetten.

Documenten:
De auto heeft een origineel geldig Nederlands kenteken met een apk tot 2025

Motor heeft een onderhoudsbeurt gehad.
Motor is voor zien van een hif44 carburateur.
Motor loop zeer netjes.
Auto is voorzien van led-verlichting.
Afneembaar stuur.
Kruis gordels.
Leren kuipstoelen.
Extra meters.
Auto is aan de onderzijde in de bodykit gespoten.
Nieuwe banden.
En verder nog een heleboel dingen.

De auto is weer als nieuw en een bijzondere verschijning

De auto kan bezichtigd worden in Kesteren, Nederland.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet