84087101

Vendu
Chevrolet - Corvette C3 Targa - NO RESERVE - 1979
Offre finale
15 500 €
Il y a 3 semaines

Chevrolet - Corvette C3 Targa - NO RESERVE - 1979

De Chevrolet Corvette C3 is een icoon op zich en heeft door de jaren heen een rijke geschiedenis opgebouwd. Let op: Het betreft hier een NO RESERVE veiling. De Chevrolet Corvette C3, geproduceerd van 1968 tot 1982, staat bekend als de derde generatie van de Corvette-modellen. Het was een tijd van ontwikkeling en evolutie voor dit legendarische voertuig. Met zijn opvallende, gestroomlijnde ontwerp, kenmerkende pop-up koplampen en onmiskenbare kracht, verwierf de Corvette C3 een speciale plaats in de harten van autoliefhebbers wereldwijd. Deze Chevrolet Corvette C3 is een mooi exemplaar die de tand des tijds goed heeft doorstaan. De 59 Light Beige lak geeft deze klassieker een uitstraling die tijdloos is, en ondanks minimale steenslag op de bumper, staat deze Corvette er nog erg goed bij. Het interieur van deze auto is een toonbeeld van comfort en stijl. Het creme leer op de stoelen is goed onderhouden. Lichte gebruiks- en ouderdomssporen zijn aanwezig maar die doen zeker niet af aan de looks van deze Corvette. Verder is de auto nog voorzien van zijn originele verchroomde velgen op American GT Gran Turbo banden met witte belettering, die perfect passen bij het tijdsbeeld van deze auto. Met mooi weer kan ervoor worden gekozen om de T-top targa daken achter de stoelen op te bergen zodat er van de zon genoten kan worden. Onder de motorkap ligt de originele 350CI (5,7L) L48 V8-motor die 195 pk levert, een krachtbron die de Corvette zijn legendarische prestaties geeft. Wat deze Corvette onderscheidt, is zijn originaliteit, onverprutst en netjes. Of je nu een liefhebber bent van klassieke auto's, een verzamelaar die op zoek is naar een uniek stuk voor je collectie, of gewoon iemand die de schoonheid van een tijdloze auto waardeert, deze Corvette C3 is een uitnodiging om de geschiedenis van de Amerikaanse autowereld te ervaren. Technische informatie: Merk: Chevrolet Type: Corvette C3 Targa 350CI V8 Productiejaar: 1979 Kleur: 59 Light Beige Motor en vermogen: 5,7L (5735CC) V8, 195 HP (L48) (Matching numbers) Brandstof: Benzine Transmissie: Automatische transmissie Afgelezen stand: 84298 miles Aantal sleutels: 1 Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan) Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten VIN: 1Z8789S426461 Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekent dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg. OPTIES: - Verstelbaar stuurwiel - Airconditioning - Middenarmsteun - Cruise control - Afneembare hardtop - Dubbele uitlaat - Interieur verlichting - Lederen bekleding - Lederen zittingen - Lederen stuurwiel - Power brakes - Stuurbekrachtiging - Elektrische ramen - Radio - Toerenteller - Trip odometer De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

84087101

Vendu
Chevrolet - Corvette C3 Targa - NO RESERVE - 1979

Chevrolet - Corvette C3 Targa - NO RESERVE - 1979

De Chevrolet Corvette C3 is een icoon op zich en heeft door de jaren heen een rijke geschiedenis opgebouwd. Let op: Het betreft hier een NO RESERVE veiling.

De Chevrolet Corvette C3, geproduceerd van 1968 tot 1982, staat bekend als de derde generatie van de Corvette-modellen. Het was een tijd van ontwikkeling en evolutie voor dit legendarische voertuig. Met zijn opvallende, gestroomlijnde ontwerp, kenmerkende pop-up koplampen en onmiskenbare kracht, verwierf de Corvette C3 een speciale plaats in de harten van autoliefhebbers wereldwijd.

Deze Chevrolet Corvette C3 is een mooi exemplaar die de tand des tijds goed heeft doorstaan. De 59 Light Beige lak geeft deze klassieker een uitstraling die tijdloos is, en ondanks minimale steenslag op de bumper, staat deze Corvette er nog erg goed bij.

Het interieur van deze auto is een toonbeeld van comfort en stijl. Het creme leer op de stoelen is goed onderhouden. Lichte gebruiks- en ouderdomssporen zijn aanwezig maar die doen zeker niet af aan de looks van deze Corvette. Verder is de auto nog voorzien van zijn originele verchroomde velgen op American GT Gran Turbo banden met witte belettering, die perfect passen bij het tijdsbeeld van deze auto.

Met mooi weer kan ervoor worden gekozen om de T-top targa daken achter de stoelen op te bergen zodat er van de zon genoten kan worden.

Onder de motorkap ligt de originele 350CI (5,7L) L48 V8-motor die 195 pk levert, een krachtbron die de Corvette zijn legendarische prestaties geeft. Wat deze Corvette onderscheidt, is zijn originaliteit, onverprutst en netjes.

Of je nu een liefhebber bent van klassieke auto's, een verzamelaar die op zoek is naar een uniek stuk voor je collectie, of gewoon iemand die de schoonheid van een tijdloze auto waardeert, deze Corvette C3 is een uitnodiging om de geschiedenis van de Amerikaanse autowereld te ervaren.

Technische informatie:

Merk: Chevrolet
Type: Corvette C3 Targa 350CI V8
Productiejaar: 1979
Kleur: 59 Light Beige
Motor en vermogen: 5,7L (5735CC) V8, 195 HP (L48) (Matching numbers)
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automatische transmissie
Afgelezen stand: 84298 miles
Aantal sleutels: 1
Marge: Ja (reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan)
Registratie: USA title en Europese invoerdocumenten
VIN: 1Z8789S426461

Deze auto wordt aangeboden met een Amerikaanse title, dit betekent dat de auto momenteel niet gekeurd is en niet klaar is voor de openbare weg.

OPTIES:
- Verstelbaar stuurwiel
- Airconditioning
- Middenarmsteun
- Cruise control
- Afneembare hardtop
- Dubbele uitlaat
- Interieur verlichting
- Lederen bekleding
- Lederen zittingen
- Lederen stuurwiel
- Power brakes
- Stuurbekrachtiging
- Elektrische ramen
- Radio
- Toerenteller
- Trip odometer

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet