84373591

Vendu
Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000
Offre finale
€ 2,700
Il y a 1 semaine

Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000

Deze mooie Alfa Spider uit de 916-serie is van bouwjaar 2000, heeft een 1.8 Twin Spark motor met 144 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Documenten: De auto kwam in 2014 naar Nederland. Hij heeft dus een Nederlandse registratie Deze leuke Cabriolet kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren. Carrosserie: De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie originele grijze metallic kleur, en hij ziet er prima uit. De soft-top is in nette toestand en gemakkelijk handmatig te openen en sluiten. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand. Technisch: De Alfa staat op mooie originele Alfa Romeo lichtmetalen velgen en goede Uniroyal banden, er is een onderhoudskaartje van april 2022 aanwezig, een paar duizend kilometer geleden heeft hij groot onderhoud gehad waar ook de distributieriem is vervangen, vanwege stilstand in 2023 is een onderhoudsbeurt aan te raden, zodat hij net weer even lekkerder gaat draaien, dat is natuurlijk voor iedere gebruikte auto vanzelfsprekend.Het airbaglampje blijft branden na het starten, dat is overigens geen APK afkeurpunt. Interieur: Auto is voorzien van een net stoffen interieur, de deurpanelen zijn ook okay, samengevat een nette auto. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

84373591

Vendu
Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000

Alfa Romeo - Spider 1.8 TS - NO RESERVE - 2000

Deze mooie Alfa Spider uit de 916-serie is van bouwjaar 2000, heeft een 1.8 Twin Spark motor met 144 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Documenten:
De auto kwam in 2014 naar Nederland. Hij heeft dus een Nederlandse registratie
Deze leuke Cabriolet kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Carrosserie:
De auto heeft relatief geringe gebruikssporen, een mooie originele grijze metallic kleur, en hij ziet er prima uit. De soft-top is in nette toestand en gemakkelijk handmatig te openen en sluiten. Onderzijde van de carrosserie is ook in nette toestand.

Technisch:
De Alfa staat op mooie originele Alfa Romeo lichtmetalen velgen en goede Uniroyal banden, er is een onderhoudskaartje van april 2022 aanwezig, een paar duizend kilometer geleden heeft hij groot onderhoud gehad waar ook de distributieriem is vervangen, vanwege stilstand in 2023 is een onderhoudsbeurt aan te raden, zodat hij net weer even lekkerder gaat draaien, dat is natuurlijk voor iedere gebruikte auto vanzelfsprekend.Het airbaglampje blijft branden na het starten, dat is overigens geen APK afkeurpunt.

Interieur:
Auto is voorzien van een net stoffen interieur, de deurpanelen zijn ook okay, samengevat een nette auto.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet