84999687

Vendu
Philips - Philips PCM 100 Personal Music Composer - - Clavier électronique - Pays-Bas - 1986 (Sans Prix de Réserve)
Offre finale
€ 100
Il y a 5 semaines

Philips - Philips PCM 100 Personal Music Composer - - Clavier électronique - Pays-Bas - 1986 (Sans Prix de Réserve)

De Philips PCM 100 Composer Digital Sequencer werd uitgebracht in 1986. Een van de eerste mini-werkstations, het apparaat combineerde een 2-OP FM-synthesizer die naar verluidt veel lijkt op de Yamaha Porta-serie home / toys-keyboards. Het apparaat is voorzien van een 2-octaafs touch toetsenbord met naar verluidt een krachtige real-time / step-sequencer met 8K RAM voor opname. Het apparaat had een groot LCD-scherm voor het componeren en invoeren van de noten die elk van de 100 FM-geluiden aan boord konden spelen. Hoewel de synthesizer monofoon was, waren er drie extra partijen om te begeleiden met baslijn, akkoorden en elk van de 15 verschillende ritmische patronen. De PCM 100 heeft een ingebouwde cassette-opname voor het opslaan en laden van de gecomponeerde songsequenties. Het gebied waarin het uitblinkt, is de stepsequencer. Het wordt gevisualiseerd op een LCD-scherm in volledige notenbalknotatie met een rotsvast tempo, instelbaar tot waanzinnige graden! Notities kunnen naar believen in of uit de reeks worden bewerkt. Het is een geweldig curiosum om in elke synthcollectie te hebben. Het apparaat is vrijwel ongebruikt en is visueel bijna in nieuwstaat. Alleen de doos is beschadigd.

84999687

Vendu
Philips - Philips PCM 100 Personal Music Composer - - Clavier électronique - Pays-Bas - 1986 (Sans Prix de Réserve)

Philips - Philips PCM 100 Personal Music Composer - - Clavier électronique - Pays-Bas - 1986 (Sans Prix de Réserve)

De Philips PCM 100 Composer Digital Sequencer werd uitgebracht in 1986. Een van de eerste mini-werkstations, het apparaat combineerde een 2-OP FM-synthesizer die naar verluidt veel lijkt op de Yamaha Porta-serie home / toys-keyboards. Het apparaat is voorzien van een 2-octaafs touch toetsenbord met naar verluidt een krachtige real-time / step-sequencer met 8K RAM voor opname. Het apparaat had een groot LCD-scherm voor het componeren en invoeren van de noten die elk van de 100 FM-geluiden aan boord konden spelen. Hoewel de synthesizer monofoon was, waren er drie extra partijen om te begeleiden met baslijn, akkoorden en elk van de 15 verschillende ritmische patronen. De PCM 100 heeft een ingebouwde cassette-opname voor het opslaan en laden van de gecomponeerde songsequenties.
Het gebied waarin het uitblinkt, is de stepsequencer. Het wordt gevisualiseerd op een LCD-scherm in volledige notenbalknotatie met een rotsvast tempo, instelbaar tot waanzinnige graden! Notities kunnen naar believen in of uit de reeks worden bewerkt.
Het is een geweldig curiosum om in elke synthcollectie te hebben.

Het apparaat is vrijwel ongebruikt en is visueel bijna in nieuwstaat. Alleen de doos is beschadigd.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet