85145053

Vendu
Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003
Offre finale
€ 3 500
Il y a 2 semaines

Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003

Leuke en super sportieve Mini Cooper S met originele John Cooper WORKS-kit, hij is van bouwjaar 2003, met diverse opties, gedeeltelijk leren bekleding, Xenon verlichting, volautomatische climatronic enzovoort. Hij heeft een originele 1.6 liter 16V motor met Supercharger (daarom Cooper S), handgeschakelde zesversnellingsbak. Documenten: Deze Mini kwam in werd nieuw geleverd in Duitsland, en kwam in 2012 naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De APK is geldig tot 19 april 2025. Carrosserie: Deze Cooper S heeft een mooie, originele felblauwe kleur. Qua roest is deze auto bovengemiddeld goed, de onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto. Aan de voorzijde een paar plekjes veroorzaakt door steenslag, overall een erg mooie auto. Technisch: De Mini is altijd netjes onderhouden. Goede banden van 17 inch zijn gemonteerd op de originele Mini Cooper S velgen. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. Puntje van aandacht is het rechterraam dat niet opent, en het linkerdeur mechanisme werkt af en toe niet. Interieur: Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, erg netjes, de hemelbekleding (een zwak punt bij de Mini’s is erg netjes. De deurpanelen zijn erg mooi, helaas een beetje instapslijtage op de wang van de linker bestuurdersstoel. Opmerkelijk is de uitgebreide boordcomputer en de ingebouwde navigatie, hiermee onderscheidt deze Mini zich van de normalere versies. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur. #LuxuryJune

85145053

Vendu
Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003

Mini - Cooper S Works kit - NO RESERVE - 2003

Leuke en super sportieve Mini Cooper S met originele John Cooper WORKS-kit, hij is van bouwjaar 2003, met diverse opties, gedeeltelijk leren bekleding, Xenon verlichting, volautomatische climatronic enzovoort. Hij heeft een originele 1.6 liter 16V motor met Supercharger (daarom Cooper S), handgeschakelde zesversnellingsbak.

Documenten:
Deze Mini kwam in werd nieuw geleverd in Duitsland, en kwam in 2012 naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De APK is geldig tot 19 april 2025.

Carrosserie:
Deze Cooper S heeft een mooie, originele felblauwe kleur. Qua roest is deze auto bovengemiddeld goed, de onderzijde is ook zo netjes, echt een keurige auto. Aan de voorzijde een paar plekjes veroorzaakt door steenslag, overall een erg mooie auto.

Technisch:
De Mini is altijd netjes onderhouden. Goede banden van 17 inch zijn gemonteerd op de originele Mini Cooper S velgen. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. Puntje van aandacht is het rechterraam dat niet opent, en het linkerdeur mechanisme werkt af en toe niet.

Interieur:
Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, erg netjes, de hemelbekleding (een zwak punt bij de Mini’s is erg netjes. De deurpanelen zijn erg mooi, helaas een beetje instapslijtage op de wang van de linker bestuurdersstoel. Opmerkelijk is de uitgebreide boordcomputer en de ingebouwde navigatie, hiermee onderscheidt deze Mini zich van de normalere versies.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

#LuxuryJune

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet