85202635

Vendu
Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Exemplaire de presse signé - Exemplaire unique/1994
Offre finale
38 €
Il y a 2 semaines

Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Exemplaire de presse signé - Exemplaire unique/1994

Persexemplaar van de door Rosinski gesigneerde Pegasus luxe editie van Thorgal 'De Sleutelbewaardster' (Rosinski - Van Hamme) met enkele gebruikerssporen. Let op! Dit album is niet genummerd. Ook niet onder de sticker 'PERSEXEMPLAAR' aan de binnenzijde (schijnt door). Dit is een exemplaar buiten de al beperkte oplage. Eigenlijk heeft deze Luxe uitgave namelijk een oplage genummerd van 125, genummerd 1 tot 300 en BH 1 tot BH 25. In kunstleder gebonden album met zilverkleurige opdruk, een opgeplakte voorplaat en reliefprint. Rosinski heeft zijn handtekening persoonlijk onder de coverprent aan de binnenzijde geschreven. Na de ongekleurde versie van het originele album volgen meerdere pagina's met voorbeelden van Rosinski's tekenwerk. De kaft vertoont hier en daar een afgestompt hoekje. Het geplakte leer laat bij één hoek een beetje los (zie foto's). Dit is te herstellen. Lichte slijtage op de zilver opdruk. Een klein sneetje links in het gootje vlak bij de rug. Hier en daar een klein deukje op de rand aan de paginazijde. De randen van de pagina's vertonen ouderdomsverkleuring. Echter zijn de tekeningen nog mooi zwart/wit. Het boekblok zit ook nog goed vast. Foto's vormen onderdeel van de beschrijving.

85202635

Vendu
Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Exemplaire de presse signé - Exemplaire unique/1994

Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Exemplaire de presse signé - Exemplaire unique/1994

Persexemplaar van de door Rosinski gesigneerde Pegasus luxe editie van Thorgal 'De Sleutelbewaardster' (Rosinski - Van Hamme) met enkele gebruikerssporen.

Let op! Dit album is niet genummerd. Ook niet onder de sticker 'PERSEXEMPLAAR' aan de binnenzijde (schijnt door). Dit is een exemplaar buiten de al beperkte oplage.

Eigenlijk heeft deze Luxe uitgave namelijk een oplage genummerd van 125, genummerd 1 tot 300 en BH 1 tot BH 25.

In kunstleder gebonden album met zilverkleurige opdruk, een opgeplakte voorplaat en reliefprint. Rosinski heeft zijn handtekening persoonlijk onder de coverprent aan de binnenzijde geschreven. Na de ongekleurde versie van het originele album volgen meerdere pagina's met voorbeelden van Rosinski's tekenwerk.

De kaft vertoont hier en daar een afgestompt hoekje. Het geplakte leer laat bij één hoek een beetje los (zie foto's). Dit is te herstellen.
Lichte slijtage op de zilver opdruk. Een klein sneetje links in het gootje vlak bij de rug. Hier en daar een klein deukje op de rand aan de paginazijde. De randen van de pagina's vertonen ouderdomsverkleuring. Echter zijn de tekeningen nog mooi zwart/wit. Het boekblok zit ook nog goed vast.

Foto's vormen onderdeel van de beschrijving.
Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet