85252789

Plus disponible
Ford - Taunus 2.0 Ghia 2 drs Coupe - 1978
Offres terminées
Il y a 3 semaines

Ford - Taunus 2.0 Ghia 2 drs Coupe - 1978

Dit is echt heel apart, een originele Ford Taunus Ghia 2 drs uit 1978. Nieuw geleverd in België en origineel slechts 49.000 km gereden. De meest luxueuze uitvoering en dan ook nog met een automaat en fabrieksschuifdak. Recentelijk is er veel tijd moeite en liefde in deze unieke Taunus gestoken: de carrosserie is voorzien van zo goed als nieuwe originele voorschermen, de weinige roest die er was is professioneel aangepakt en beide zijkanten zijn opnieuw gespoten. Technisch is de auto volledig onder handen genomen: nieuwe remmen rondom met nieuwe klauwen voor, nieuwe olie, filters, banden, distributieriem, waterpomp, benzinepomp etc.etc. Er zaten nog de eerste Michelin banden op met nog ruim profiel maar deze hebben we uit voorzorg vervangen (de oude hebben we als souvenir nog bij de auto). Het interieur is mooi en origineel en erg luxe met hout afgewerkt, ook de originele radio is aanwezig. Rijden doet de auto geweldig, is erg comfortabel en de automaat schakelt soepel over. Het fabrieksschuifdak is een zeldzame en gezochte optie, het werkt perfect en is een genot om tijdens het rijden open te zetten. Enkele details verdienen nog wat aandacht zoals de achterbumper die recht gezet moet worden, de uitlaat lekt bij aan achterzijde bij aansluiting, carburateur netjes afstellen maar vooral een flink stuk mee rijden! Al met al een unieke klassieke Taunus TC1 in een zeldzame uitvoering en conditie, zo zullen ze er niet veel meer zijn..... We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. Deze unieke Taunus is de zien en/of op te halen in Herkenbosch/Nederland.

85252789

Plus disponible
Ford - Taunus 2.0 Ghia 2 drs Coupe - 1978

Ford - Taunus 2.0 Ghia 2 drs Coupe - 1978

Dit is echt heel apart, een originele Ford Taunus Ghia 2 drs uit 1978.
Nieuw geleverd in België en origineel slechts 49.000 km gereden.
De meest luxueuze uitvoering en dan ook nog met een automaat en fabrieksschuifdak.

Recentelijk is er veel tijd moeite en liefde in deze unieke Taunus gestoken: de carrosserie is voorzien van zo goed als nieuwe originele voorschermen, de weinige roest die er was is professioneel aangepakt en beide zijkanten zijn opnieuw gespoten.

Technisch is de auto volledig onder handen genomen: nieuwe remmen rondom met nieuwe klauwen voor, nieuwe olie, filters, banden, distributieriem, waterpomp, benzinepomp etc.etc.

Er zaten nog de eerste Michelin banden op met nog ruim profiel maar deze hebben we uit voorzorg vervangen (de oude hebben we als souvenir nog bij de auto).

Het interieur is mooi en origineel en erg luxe met hout afgewerkt, ook de originele radio is aanwezig.

Rijden doet de auto geweldig, is erg comfortabel en de automaat schakelt soepel over.

Het fabrieksschuifdak is een zeldzame en gezochte optie, het werkt perfect en is een genot om tijdens het rijden open te zetten.
Enkele details verdienen nog wat aandacht zoals de achterbumper die recht gezet moet worden, de uitlaat lekt bij aan achterzijde bij aansluiting, carburateur netjes afstellen maar vooral een flink stuk mee rijden!
Al met al een unieke klassieke Taunus TC1 in een zeldzame uitvoering en conditie, zo zullen ze er niet veel meer zijn.....

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Deze unieke Taunus is de zien en/of op te halen in Herkenbosch/Nederland.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet