85633869

Plus disponible
BMW - 628 CSI - 1986
Offres terminées
Il y a 4 jours

BMW - 628 CSI - 1986

Origineel Nederlands geleverde BMW 628 CSI (E24) van bouwjaar 1986. Dit prachtige model wordt aangeboden in de meest luxueuze uitvoering van die tijd, in de kleur Platanengruen metallic (188) met lederen interieur in de kleur Piniengruen (0190) en voorzien van elektrische ramen en verstelbare stoelen. In zekere zin is de 6 Serie (E24) de optimale BMW. Tweedeurs met een vrij laag zwaartepunt en gewicht in het algemeen. Enkel heerlijke zescilinders én van veel luxe voorzien, met een volledig op de bestuurder gericht interieur. De carrosserie van deze BMW 628 is origineel, enig minpuntje is dat er zich op de spatbord-randen aan de achterzijde roestvorming bevindt. Verder is het chassis hard en verkeert in een goede conditie. Deze 6 cilinder achterwiel aangedreven 628 CSI verkeert zowel technisch als mechanisch in goede conditie, rijdt en schakelt goed en is voorzien van een automatische versnellingsbak. Bij de BMW zijn facturen van onderhoud, een voertuigrapport/teller-rapport van het RDW en een taxatie-rapport van 2019 etc. aanwezig. De auto is voorzien van APK met een geldigheidsdatum tot 26-02-2026 en sinds maart 2018 in het bezit van de huidige 2e eigenaar, welke de auto alleen hobbymatig in gebruik heeft en de BMW altijd droog gestald heeft staan. Een bijzonder sportieve en comfortabele auto voor nog veel rijplezier. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

85633869

Plus disponible
BMW - 628 CSI - 1986

BMW - 628 CSI - 1986

Origineel Nederlands geleverde BMW 628 CSI (E24) van bouwjaar 1986.

Dit prachtige model wordt aangeboden in de meest luxueuze uitvoering van die tijd, in de kleur Platanengruen metallic (188) met lederen interieur in de kleur Piniengruen (0190) en voorzien van elektrische ramen en verstelbare stoelen.

In zekere zin is de 6 Serie (E24) de optimale BMW. Tweedeurs met een vrij laag zwaartepunt en gewicht in het algemeen. Enkel heerlijke zescilinders én van veel luxe voorzien, met een volledig op de bestuurder gericht interieur.

De carrosserie van deze BMW 628 is origineel, enig minpuntje is dat er zich op de spatbord-randen aan de achterzijde roestvorming bevindt. Verder is het chassis hard en verkeert in een goede conditie.

Deze 6 cilinder achterwiel aangedreven 628 CSI verkeert zowel technisch als mechanisch in goede conditie, rijdt en schakelt goed en is voorzien van een automatische versnellingsbak.
Bij de BMW zijn facturen van onderhoud, een voertuigrapport/teller-rapport van het RDW en een taxatie-rapport van 2019 etc. aanwezig.

De auto is voorzien van APK met een geldigheidsdatum tot 26-02-2026 en sinds maart 2018 in het bezit van de huidige 2e eigenaar, welke de auto alleen hobbymatig in gebruik heeft en de BMW altijd droog gestald heeft staan.

Een bijzonder sportieve en comfortabele auto voor nog veel rijplezier.

‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’


Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet