Prima di fare un'offerta Accedi o Crea un account gratuito.

Ci dispiace, questo lotto è chiuso!

BMW - 520i E34 - 1989

BMW - 520i E34 - 1989

Eladó gyűjteményből egy gyári állapotú BMW e34 520 i, gyönyörűen muzsikáló 6 hengeres motorral! A már ritkább m20b20 129 le motorral szerelt. 100 %-ban valós 118.000 km-el! Végig vezetett szervizkönyvel és az összes gyári kulcsával. 1989-be Zürichbe vásárolták BMW szalonban. Csak 1994-be hozták haza magukkal Magyarországra. Folyamatosan karbantartották, a szervizkönyve végig vezetve van. Hivatalos BMW számlák is vannak hozzá.
Ez az autó 10 évet állt egy garázsban, a magyarországi hivatalos BMW Rack Auto teljes nagyszervize után lett csak beindítva. Rengeteg mindent kicseréltek rajta, természetesen csak is kizárólag gyári alkatrészeket kapott mindenből! A vezérlést, az összes folyadékot, az összes szűrőt, gyertyákat, a váltóolajat, a fékeket, stb, stb, mindent kicseréltek rajta! Ezt a dokumentációt fel is vitték a BMW hivatalos elektronikus szervíz rendszerébe, bármilor leinformálható! Azóta több mint 300 km mentünk vele és hibátlanul, gyönyörűen fut! Az autó műszakilag teljesen költségmentes, csak vezetni kell és élvezni ezt a csodálatos klasszikus járgányt! Rozsda nincs!!!
Sosem volt törve, mindene épp.
A motorháztető és a jobb hátsó ajtó alja lett fényezve esztétikai szempontból.
Az autó garázsban tartott, kitűnő állapotú!
Kettő apró dolog van ami még picit dolgozni kell, az egyik a vizhőfok mutató nem mozdul, a gyári BMW rádiot be kell kötni és ennyi.
Műszaki vizsgán is hibátlanúl átment.
Az autónak én vagyok a 3. tulajdonosa.
Ez egy gyűjtői darab, olyan mint egy új autó csak jobb, mert nem műanyag ez még minőségi összeszerelés. Gyűjtőknek ajánlom!
Természetesen minden napi használatra is kitűnően alkalmas!
Erről az autórol Magyarország egyik vezető internetes autós magazinja is készített egy cikket, mert annyira szép állapotú!

Marca BMW
Tipo di modello 520i E34
Anno 1989
Paese in cui si trova Ungheria
Stile carrozzeria Limousine
Lettura contachilometri 118807 km
Documenti di registrazione con immatricolazione ungherese
Trasmissione Manuale
Carburante Benzina
Colore Bianco
Cavalli 129
Cilindrata 1991
Matching numbers
Colore originale
Libretto dei tagliandi/storico
Revisione valida
Condizioni (vernice e carrozzeria) 2 - Molto buone: minime scheggiature o graffi, minimi e normali interventi su carrozzeria e vernice
Condizioni (interni) 2 - Molto buone: pulita, presenta minima usura. Potrebbe richiedere la sostituzione di piccolissime parti mancanti o rotte
Condizioni (telaio e sottoscocca) 2 - Molto buone: il telaio/la struttura è in buone condizioni di conservazione, minimi segni di utilizzo/usura
Condizioni (meccanica) 2 - Molto buone: meccanicamente sana, potrebbe richiedere un piccolo tagliando
Condizioni (generali) 2 - In condizioni molto buone: minimi segni di usura
Non sei ancora registrato?
Creando il tuo account Catawiki gratuito, potrai fare offerte scegliendo tra i nostri 65.000 oggetti speciali all'asta ogni settimana.
o