Iris - Een gastrol in deze strip

Description
Iris - Een gastrol in deze strip
Getekend door Steve Van Bael en geschreven door Think Media

De Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde i.s.m. Catawiki steunt het Kinderkankerfonds. Daarvoor kun je bieden op een gastrol.

Steve Van Bael tekent in Menzo en Clint Magazine “Iris” waarin jij, of iemand die je graag een gastoptreden cadeau doet, een rol krijgt.

De auteur gezegd dat bij een bod van minimaal € 1000 de winnaar van de desbetreffende reeks de originele pagina krijgt waar hij/zij op staat.

De winnaar stuurt na de veiling een foto in, die wordt gebruikt voor de cameo in de strip. Daarbij ontvangt hij/zij een VIP-uitnodiging voor de presentatie op 16 november in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal (BCB) in Brussel waar de opbrengst van deze veiling bekend wordt gemaakt. De volledige opbrengst van deze veiling, inclusief koperscommissie, gaat naar het Kinderkankerfonds, de organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker. De publicatie is voorzien in 2014.

Lot details
Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 50,000 special objects up for auction every week.
or Sign in