De havengeest - Een gastrol in deze strip

Description
De havengeest - Een gastrol in deze strip
Getekend door Jan Bosschaert

De Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde i.s.m. Catawiki steunt het Kinderkankerfonds. Daarvoor kun je bieden op een gastrol.

Jan Bosschaert tekent speciaal in een zijn nieuwste verhaal "De havengeest" jou, of iemand die je graag een gastoptreden cadeau doet, in deze strip. In deze strip zal je als één van de barbaren in beeld komen.

De strip is vanaf volgend jaar januari gratis te verkrijgen zijn in het Mas Havenpaviljoen en het havencentrum Lillo.
De strip zal verderop in het jaar ook nog verspreid gaan worden tijdens toekomstige evenementen aan de Deurganckdoksluis op de Antwerpse Linkeroever.

De winnaar stuurt na de veiling een foto in, die wordt gebruikt voor de cameo in de strip. Daarbij ontvangt hij/zij een VIP-uitnodiging voor de presentatie op 16 november in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal (BCB) in Brussel waar de opbrengst van deze veiling bekend wordt gemaakt. De volledige opbrengst van deze veiling, inclusief koperscommissie, gaat naar het Kinderkankerfonds, de organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker.
"De havengeest" verschijnt in 2013 en wordt uitgegeven in opdracht van Maritieme Toegang (Vlaams Gewest) en Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen.

Lot details
Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 50,000 special objects up for auction every week.
or Sign in