Tori - Een gastrol in deze strip

Description
Tori - Een gastrol in deze strip
Getekend door Tom Metdepenningen en geschreven door Ivan Claeys

De Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde i.s.m. Catawiki steunt het Kinderkankerfonds. Daarvoor kun je bieden op een gastrol.

Tom Metdepenningen tekent speciaal "Tori" en Ivan Claeys schrijft een speciaal scenario waarin jij, of iemand die je graag een gastoptreden cadeau doet, een grote rol krijgt.

De auteur biedt het volgende aan:
Vanaf 250 euro: cameorol + 1 originele pagina
Vanaf 500 euro: bijrol, 1 originele pagina + personage komt mee op cover
Vanaf 1000 euro: hoofdrol in 2 verhalen, 1 originele pagina uit elk verhaal, personage komt op cover van de twee verhalen.

De winnaar stuurt na de veiling een foto in, die wordt gebruikt voor de cameo in de strip. Daarbij ontvangt hij/zij een VIP-uitnodiging voor de presentatie op 16 november in het Belgisch Centrum van het Beeldverhaal (BCB) in Brussel waar de opbrengst van deze veiling bekend wordt gemaakt. De volledige opbrengst van deze veiling, inclusief koperscommissie, gaat naar het Kinderkankerfonds, de organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker. De publicatie is voorzien in 2014.

Lot details
Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 50,000 special objects up for auction every week.
or Sign in