Classic garden bench

Description
Classic garden bench
Netherlands - 1975-1999 - Iron (cast/wrought)

Zonder ReservePrijs aangeboden!

Klassieke Tuinbank.met gietijzeren ornamentele zijkanten.

MATEN:
Breedte 125 cm
Hoogte 75 cm
Zithoogte: 41,5 cm
Diepte 63 cm
Gewicht 30 kg

CONDITIE:
Redelijk tot goed. Er is roest op de ijzeren onderdelen. Er zijn een paar beschadigingen en scheurtjes in het hout. Eventueel is alles heel goed te verbeteren door een laag verf maar kan ook heel goed zo in gebruik genomen worden. Op die manier behoudt deze bank zijn rustieke karakter. Het hout dient dan wel geregeld in de olie of de was gezet te worden.

Bekijk alle foto's voor een volledige indruk, de scheurtjes in het hout zijn in detail gefotografeerd. Eveneens het roest op de metalen delen.

De constructie is goed en de bank staat stevig.

Het is mij niet bekend hoe oud deze bank is, ik schat tussen 1950 en 1974 maar de bank kan ook ouder zijn.

Verzending binnen europa is mogelijk. Reken op minimaal 190 euro voor de bestemmingen binnen de EU en 250 euro voor de overige bestemmingen in europa. Geen verzendingen buiten Europa.

Ophalen afhankelijk van uw voorkeur op afspraak in Houten of in Den Haag.

Ik bezorg binnen de randstad, inclusief de hele provincie Utrecht, tot de grens van de milieuzones Rotterdam, Amsterdam en Utrecht voor 30 euro plus 35 cent per gereden kilometer heen en weer. Afstand wordt gemeten (afhankelijk wat korter is) vanaf Houten of Den Haag.  Op het traject Den Haag - Houten (A12) betaalt u het minimumtarief van 30 euro, plus de extra kilometers vanaf en terug naar de A12.

Voor een prijs van max 100 euro, kan de tuinbank door een koerier overal binnen Nederland bezorgd worden. Eventueel voor een kleine meerprijs ook net over de grens.

Lot details
Object
Classic garden bench
Material
Iron (cast/wrought)
Estimated Period
1975-1999
Country of Origin
Netherlands
Condition
Fair condition - heavily used & with possibly minor parts missing
Dimensions
75×125×63 cm
Weight
30 kg
Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 50,000 special objects up for auction every week.
or Sign in