Schets en scheef - Eleonore - Met 6x opdrachttekening (dédicace) - Hardcover - First edition - (2020/2020)

Description
Schets en scheef - Eleonore - Met 6x opdrachttekening (dédicace) - Hardcover - First edition - (2020/2020)
Kristof Berte e.a. - Mint - 1 Album - Syndikaat

Het recenste album van tekenaar, scenarist Kristof Berte (oa gekend van Lise op monstereiland) is een artbook "Schets en scheef: Eleonore" in samenwerking met 6 andere tekenaars.

Zes korte verhalen, zes auteurs die er met schetsen, storyboards, meer of minder uitgewerkte illustraties... hun eigen interpretatie aan geven. Resultaat: een uniek en gevarieerd artbook.
Auteurs: Jimmy Hostens, Joey Potargent, Tim Bolssens, Wouter van Gyseghem, Mikael Verkoelen, David Felizarda Real en de inkleuring komt van Shirow di Rosso. De cover van het album komt van de hand van Kristof zelf.

Het album bevat een pagina (foto 2) die voorzien is met 6 lege tubes waar de auteurs hun dédicace kunnen in plaatsen. De tekening zelf werd ontworpen door Kristof. In dit album zijn alle dédicaces reeds aanwezig en is er ééntje ingekleurd door Shirow di Rosso. Mikael Verkoelen ontbreekt, maar Kristof Berte heeft zelf de 6de tube gevuld. Het spreekt van zelf dat dit enige tijd zal vergen om die pagina gevuld te krijgen. Hier heeft u de kans om reeds een volledig gedédiceerd album te bemachtigen.

Het album wordt verzonden door Kristof Berte zelf, of kan eventueel tijdens een beurs opgehaald worden bij hem.

Lot details
Object
Album
No. of items
1
Language
Dutch
Series
Schets en scheef
Issue number
- Eleonore
Title
Met 6x opdrachttekening (dédicace)
Year oldest item
2020
Year youngest item
2020
Condition
Mint
Edition
First edition
Binding
Hardcover
Extras
Signed
Publisher
Syndikaat
Artist
Kristof Berte e.a.
Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 50,000 special objects up for auction every week.
or Sign in