No. 83989719

No longer available
Rolls-Royce - Silver Spur 3 - 1994
Bidding closed
2 weeks ago

Rolls-Royce - Silver Spur 3 - 1994

Deze Silver Spur 3 van 02/2024 en dus Oldtimer (facelift model met airbags) is origineel afgeleverd door Rolls Royce in peacock blue metallic, interieur in Sandstone beige met blauwe piping in de zetels. Afgewerkt met blauwe tapijten en walnoot houtinleg en picknicktabletten, uitschuifbare achterzetels, Duchess straps, individuele cushions, etc. Afgaand op het interieur heeft er bijzonder weinig passagiers vervoerd aangezien de achterzetels in bijna perfecte conditie zijn alsook zijn picknick tafels in het achterste compartiment. Uit het algemeen overzicht van deze wagen ziet met onmiddellijk dat deze wagen steeds in een garage heeft gestaan en uitstekend werd onderhouden. Onder de motorkap is het gelijkaardig in een prachtige conditie met weinig tot geen corrosie. de airco blaast ijskoude lucht en de motor draait in alle stilte zoals wordt verwacht van een auto met 58500 miles, gekoppeld met een volledige onderhoudshistoriek en map met documenten over de auto. De auto rijdt geweldig comfortabel en kan perfect mee met het moderne verkeer. Een prachtig onderhouden auto met 19 service stempels in het onderhoudsboek en een map aan service/ onderhoud / herstellingsfacturen. Nieuwe banden werden geplaatst in januari 2024 en de auto werd 500 km geleden onderhouden en nagekeken alsook nieuwe stoel ecu's geplaatst ter waarde van 1350 euro. De auto werd opnieuw in 2024 vakkundig gepolierd en kreeg een ceramische coating. Deze prachtige rolls royce staat momenteel in Belgie en is af te halen in Knesselare België. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki

No. 83989719

No longer available
Rolls-Royce - Silver Spur 3 - 1994

Rolls-Royce - Silver Spur 3 - 1994

Deze Silver Spur 3 van 02/2024 en dus Oldtimer (facelift model met airbags) is origineel afgeleverd door Rolls Royce in peacock blue metallic, interieur in Sandstone beige met blauwe piping in de zetels. Afgewerkt met blauwe tapijten en walnoot houtinleg en picknicktabletten, uitschuifbare achterzetels, Duchess straps, individuele cushions, etc.

Afgaand op het interieur heeft er bijzonder weinig passagiers vervoerd aangezien de achterzetels in bijna perfecte conditie zijn alsook zijn picknick tafels in het achterste compartiment.

Uit het algemeen overzicht van deze wagen ziet met onmiddellijk dat deze wagen steeds in een garage heeft gestaan en uitstekend werd onderhouden.

Onder de motorkap is het gelijkaardig in een prachtige conditie met weinig tot geen corrosie.
de airco blaast ijskoude lucht en de motor draait in alle stilte zoals wordt verwacht van een auto met 58500 miles, gekoppeld met een volledige onderhoudshistoriek en map met documenten over de auto.

De auto rijdt geweldig comfortabel en kan perfect mee met het moderne verkeer.

Een prachtig onderhouden auto met 19 service stempels in het onderhoudsboek en een map aan service/ onderhoud / herstellingsfacturen.

Nieuwe banden werden geplaatst in januari 2024 en de auto werd 500 km geleden onderhouden en nagekeken alsook nieuwe stoel ecu's geplaatst ter waarde van 1350 euro.

De auto werd opnieuw in 2024 vakkundig gepolierd en kreeg een ceramische coating.

Deze prachtige rolls royce staat momenteel in Belgie en is af te halen in Knesselare België.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object