Kontoer og innstillinger
Hvordan sletter jeg kontoen min?

Før du kan slette kontoen din, må du vente 60 dager etter din siste transaksjon, enten du kjøper eller selger. Dette gir deg tid til å ordne opp i eventuelle løse tråder siden du også må sørge for at ingen av følgende må tas hånd om:

  • Eventuelle bud på objekter i aktive auksjoner

  • Ubetalte fakturaer

  • Solgte objekter som ikke er betalt for

  • Objekter du selger i aktive auksjoner

  • Åpne krav med en kjøper eller selger angående et objekt


For å slette kontoen din:

  • Fra en nettleser på desktop, gå til din Innstillinger-side.

  • Velg «Slett kontoen min» nederst til venstre


Når du gjør dette, vil kontoen din bli permanent slettet innen to uker.

Før du tar farvel, er det viktig å vite at sletting av kontoen betyr at du ikke lenger kan by, selge eller se gjennom tidligere transaksjoner. Denne informasjonen blir permanent slettet, selv om du registrerer deg igjen (noe vi håper du vil gjøre!).

Gi oss beskjed hvis det er noe vi kan hjelpe deg med før du permanent sletter kontoen din. Vi håper du blir med oss igjen snart!

Hjalp denne artikkelen?
Kontakt oss