Zanim będziesz mógł usunąć swoje konto, musisz odczekać 60 dni od ostatniej transakcji, niezależnie czy kupowałeś, czy sprzedawałeś. Daje to czas na dokończenie wszelkich spraw, ponieważ musisz także upewnić się, że żadna z poniższych kwestii nie wymaga załatwienia:
Jakiekolwiek oferty na przedmioty w aktywnych aukcjach
Niezapłacone faktury
Sprzedane przedmioty, za które nie wpłynęła płatność
Przedmioty, które sprzedajesz w aktywnych aukcjach
Otwarte reklamacje z kupującym lub sprzedającym dotyczące przedmiotu
Aby usunąć swoje konto:
Z poziomu przeglądarki na komputerze przejdź do swojej strony Ustawienia.
Wybierz „Usuń moje konto” w lewym dolnym rogu
Po wykonaniu tych kroków Twoje konto zostanie trwale usunięte w ciągu dwóch tygodni.
Zanim się pożegnasz, ważne jest, abyś wiedział, że usunięcie konta oznacza, że nie będziesz już mógł licytować, sprzedawać ani przeglądać poprzednich transakcji. Te informacje zostaną trwale usunięte, nawet jeśli zdecydujesz się ponownie zarejestrować (na co mamy nadzieję!).
Prosimy, daj nam znać, jeśli możemy Ci w czymś pomóc, zanim trwale usuniesz swoje konto. Mamy nadzieję, że wkrótce do nas wrócisz!