Budgivning
Fragtomkostningerne virker usandsynligt høje. Hvad gør jeg?

Sælgere vil gøre deres bedste for så nøjagtigt som muligt at beregne fragtomkostningerne, men nogle gange er de faktiske fragtomkostninger lavere end skønnet. I disse tilfælde er sælger forpligtet til at tilbagebetale differencen til dig. Kontakt venligst sælger i sådanne tilfælde. /n/n/Når du har betalt for den vindende artikel, modtager du en betalingsbekræftelse e-mail. Denne e-mail indeholder sælgers e-mailadresse. Du kan også finde sælgers e-mail på din konto under "min profil" - "mine køb". Klik på den relevante ordre for at få vist sælgers e-mailadresse.