Hvorfor er den afsatte budtid længere for nogle artikler?

Vi vil gerne sikre os, at hver byder har en chance for at gøre den specielle genstand til deres, så vi har et system der håndterer bud der lægges i sidste øjeblik.

Hvis et bud er placeret indenfor de sidste 60 sekunder af en auktion, vil nye 90 sekunder blive lagt til auktionen. Dette skaber en “buffer” for at undgå at mange bud bliver placeret lige i de sidste sekunder af en auktion.

For eksempel: hvis et bud er placeret indenfor 37 sekunder før auktionens slut tidspunkt, så bliver tiden forlænget med 90 sekunder. På det tidspunkt vil auktionen så komme til at slutte om 2 minutter og 7 sekunder.