Hvorfor er min konto blevet blokeret fra budgivning?

Hvis din konto er blevet blokeret fra budgivning, er det muligt, at du har udestående betalinger.

Dette kan ske, hvis du ikke har betalt for et nummer, du har vundet, inden for den angivne tidsramme. Da alle bud er bindende på Catawiki, er du forpligtet til at købe ethvert nummer, du har vundet. Når du vinder et nummer, sender vi dig flere betalingspåmindelser, og hvis du ikke sender din betaling til tiden, bliver din konto blokeret fra budgivning og køb.

Se venligst på din side ‘Mine vundne numre’ under fanen ‘Ubetalt’. Her vil du kunne se eventuelle udestående ubetalte ordre, du har. I tilfælde af at din ordre er blevet annulleret, er du stadig forpligtet til at betale auktionsgebyret (9 % af det vindende nummer).

Så snart din betaling for eventuelle udestående fakturaer er blevet behandlet, kan du byde på dine auktioner igen. Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, skal du være opmærksom på, at det kan tage op til to arbejdsdage at behandle din betaling og gendanne dine budgivningsrettigheder. Vi anbefaler derfor at benytte en af vores direkte betalingsmuligheder, der er tilgængelige på vores online betalingsside.

Hvis din konto er blevet blokeret, og du gerne vil have flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.