Oprettelse af varenummer og Vurdering
Min genstand er blevet godkendt, men jeg er ikke enig i ekspertens ændringer.

Hvis en ekspert har foretaget ændringer i beskrivelsen af din indsendelse, er det sandsynligt, at de har gjort det af nogle få grunde. Vores eksperter gennemgår titusindvis af indsendelser hver måned og har en stor forståelse af terminologien og formuleringen, der appellerer til potentielle budgivere. Derudover er de med deres omfattende baggrundserfaring i stand til at foretage rettelser for at forhindre misforståelser for potentielle budgivere.

Hos Catawiki bruger vi også et automatiseret oversættelsesværktøj til at sikre, at alle personer verden over har lige muligheder for at forstå og byde på din genstand. Det er muligt, at værktøjet kan have lavet utilsigtede fejl i oversættelsen.

Ændringer foretaget af eksperter foretages altid for at øge chancerne for at sælge din genstand. Men hvis du er utilfreds med ændringerne eller mener, at der var en fejl i oversættelsen, så tøv ikke med at kontakte os via knappen nedenfor. Vores specialister vil arbejde sammen med eksperterne for at revidere genstandens beskrivelse eller fjerne den fra auktionen efter behov.