Oftest stillede spørgsmål
Behøver jeg at vælge en auktion når jeg opretter et varenummer?

Du er nødt til at vælge den kategori du vil sælge i (f.eks. Kunst, Mønter, Antikviteter, Smykker, Klassiske Biler), men du behøver ikke at vælge den præcise auktion. Du er velkommen til at vælge en auktion, og en af vores eksperter vil tjekke om det er den rigtige auktion for din genstand.

Hvis du er usikker omkring kategorien eller auktionen, skal du ikke bekymre dig! En af vores eksperter vil gennemse det hele, og sikre at de rette bydere let vil kunne finde din genstand.