Konto og Indstillinger
Hvorfor er min konto suspenderet eller begrænset?

Underlagt Artikel 7 af vores Salgsvilkår, kan vi (i) suspendere din udbetaling eller refundering, holde din betaling tilbage eller modregne ethvert finansielt krav vi har mod dig, med ethvert finansielt krav du har mod os og/eller (ii) begrænse, suspendere eller lukke din konto, under en hvilken som helst af følgende omstændigheder (den nedenstående opsummering er ikke omfattende, men vi vil informere dig via e-mail om årsagerne af vores tiltag, før eller på dagen hvor restriktionen eller suspenderingen finder sted):

Hvis du overtræder vores Brugsbetingelser ved f.eks.:

• Ikke at give os korrekte bank-, kontakt-, eller identifikations oplysninger på vores første anmodning.
  • Copyright overtrædelse.
  • At tilbyde falske genstande.
  • (Mistanke om) falsk budgivning eller budgivning for sjov.
  • (Mistanke om) svindel.

Hvis du overtræder nationale eller internationale love eller regulationer vedrørende f.eks.:

• Svindel.
  • Hvidvaskning af penge.
  • At du er at finde på nogen sanktionsliste (f.eks. OFAC).

Hvis du eller trediepart skader vores omdømme og/eller forretning, eller andre brugeres, og/eller tredieparters ved f.eks.:

• At have et upassende forretningsnavn.
  • At have for høj en tvistratio med andre brugere.
  • At nægte at levere en vare til den vindende køber, efter modtagelse af betaling.
  • At være usamarbejdsvillig, eller ikke svarer vores eksperter og/eller Kundeservice.
  • Ved at have en (mistænksom) hackning af din konto.