Nr. 83706055

Nicht mehr verfügbar
Hans Keck (1875-1941) - Skulptur, Wandelende jongen - 28 cm - Bronze - 1900
Auktion beendet
Vor 4 Wochen

Hans Keck (1875-1941) - Skulptur, Wandelende jongen - 28 cm - Bronze - 1900

Uniek bronzen beeld met een fraai formaat van de Oostenrijks-Duitse Beeldhouwer Hans Keck (1875-1941). Het beeld geeft een jongen weer in traditionele kledij met een wandelstok in zijn ene hand en een mand in zijn andere. Het beeld is prachtig vervaardigd met perfect patina en met groot oog voor detail gemaakt. Het object staat op een marmeren sokkel. Het beeld is gesigneerd aan de basis en eveneens voorzien van een gietersmerk. Het object verkeert in uitstekende staat en vertoont geen gebruikssporen. Het beeld wordt goed verpakt verzonden waarbij gebruik wordt gemaakt van een track en trace code. Keck werkte als kunstenaar in Berlijn tussen 1900 en 1925. Hier maakte hij voornamelijk chryselephantine beeldjes van brons en ivoor, die worden beschouwd als typerend voor de overgang van art nouveau naar art deco stijl. Voor het vakmanschap van zijn werken werkte Keck samen met de casters van de Wiener Kunstwerkstätte, gebroeders Brandel. Berlijn.

Nr. 83706055

Nicht mehr verfügbar
Hans Keck (1875-1941) - Skulptur, Wandelende jongen - 28 cm - Bronze - 1900

Hans Keck (1875-1941) - Skulptur, Wandelende jongen - 28 cm - Bronze - 1900

Uniek bronzen beeld met een fraai formaat van de Oostenrijks-Duitse Beeldhouwer Hans Keck (1875-1941). Het beeld geeft een jongen weer in traditionele kledij met een wandelstok in zijn ene hand en een mand in zijn andere. Het beeld is prachtig vervaardigd met perfect patina en met groot oog voor detail gemaakt. Het object staat op een marmeren sokkel.

Het beeld is gesigneerd aan de basis en eveneens voorzien van een gietersmerk.

Het object verkeert in uitstekende staat en vertoont geen gebruikssporen. Het beeld wordt goed verpakt verzonden waarbij gebruik wordt gemaakt van een track en trace code.

Keck werkte als kunstenaar in Berlijn tussen 1900 en 1925. Hier maakte hij voornamelijk chryselephantine beeldjes van brons en ivoor, die worden beschouwd als typerend voor de overgang van art nouveau naar art deco stijl. Voor het vakmanschap van zijn werken werkte Keck samen met de casters van de Wiener Kunstwerkstätte, gebroeders Brandel. Berlijn.

Suchalarm einrichten
Richten Sie einen Suchalarm ein, um benachrichtigt zu werden, sobald neue passende Objekte verfügbar sind.

Dieses Objekt wurde vorgestellt in:

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

So kaufen Sie auf Catawiki

Mehr zum Käuferschutz erfahren

   1. Etwas Besonderes entdecken

   Entdecken Sie in unseren Auktionen Tausende von besonderen Objekten, die von Experten ausgewählt wurden. Sehen Sie sich die Fotos, die ausführliche Beschreibung und den Schätzwert der besonderen Objekte an, die Sie interessieren. 

   2. Höchstgebot abgeben

   Finden Sie etwas, das Sie begeistert, und geben Sie das Höchstgebot ab. Sie können die Auktion bis zum Schluss mitverfolgen oder unser System für Sie bieten lassen. Dazu müssen Sie einfach nur den Maximalbetrag eingeben, den Sie für das jeweilige Objekt ausgeben möchten. 

   3. Sichere Zahlung durchführen

   Bezahlen Sie Ihr besonderes Objekt und wir verwahren Ihre Zahlung, bis Ihr Objekt unversehrt bei Ihnen angekommen ist. Wir wickeln alle Transaktionen mit einem zuverlässigen und sicheren Zahlungssystem ab. 

Haben Sie etwas Ähnliches zu verkaufen?

Unabhängig davon, ob Online-Auktionen Neuland für Sie sind oder ob Sie gewerblich verkaufen – wir helfen Ihnen, mehr mit Ihren besonderen Objekten zu verdienen.

Objekt verkaufen