Nr. 84376391

Verkauft
Kodak N°2 Folding Autographic Brownie. Met statief en fototas. Meer dan 10O jaar oud. 120N-Mittelformatkamera (Ohne Mindestpreis)
Höchstgebot
110 €
Vor 3 Wochen

Kodak N°2 Folding Autographic Brownie. Met statief en fototas. Meer dan 10O jaar oud. 120N-Mittelformatkamera (Ohne Mindestpreis)

De camera's, lenzen en toebehoren die ik verkoop komen van de enorm grote verzameling die mijn vader zaliger had opgebouwd. Hij had gedurende een periode van meer dan 50 jaar een collectie opgebouwd van ongeveer 1500 camera's. Alle merken van Alpa, Agfa, Canon, Hasselblad, Leica, Linhof, Nikon, Minolta, Voigtländer, Zeiss-Ikon, houten studio en platen camera's, miniatuur en spionage camera's en nog zoveel meer had mijn vader aangekocht, hersteld, vertroeteld en verzameld. Ikzelf ben daar maar voor een klein deel in betrokken geweest. En dan komt de dag dat je vader komt te overlijden en wat dan... het huis moet leeggemaakt worden. Honderden grote verhuisdozen heb ik gevuld en daarna geïnventariseerd. Welke toestellen ga ik houden en welke ga ik verkopen. De keuze is ondertussen gemaakt en zoals jullie wel op mijn feedback lijst van verkochte goederen kunnen zien ben ik daar reeds een tijd mee bezig. Er zijn reeds een 1000-tal cameras verkocht via sites die jullie wel allemaal kennen en Catawiki. Dus lieve mensen mochten jullie ooit iets van mij aankopen vergeef het mij dat de goederen misschien niet altijd tip top zullen zijn. Maar ik probeer steeds een zo accuraat als mogelijke beschrijving weer te geven. De toestellen die ik verkoop zijn reeds vele jaren oud. Sommige werken nog steeds heel goed en andere minder goed of helemaal niet meer. Sommige toestellen zijn bloedmooi en andere hebben de tand des tijd moeten ondergaan met beschadigingen groot of klein. Zo zie je maar wat je zelf wil aanschaffen. Veel plezier met de biedingen. Aangeboden is een Kodak N°2 Folding Autographic Brownie camera met lederen fototas en koperen statief met zwart gelakte poten. Deze camera's werden geproduceerd vanaf 1915 tot 1926. Werkt met 120 rolfilm formaat. De camera die ik aanbied is in een zeer mooie en werkende staat. De Ball Bearing sluiter werkt perfect op 1/25sec, B en T. De zoeker is van het type libelle en is heel helder en ook het diafragma werkt heel goed. Een bruin lederen fototas met mooie patine is inbegrepen. Ook een camera statief van het merk Moment D.E.B in werkende staat wordt meegeleverd. Het is een geel-koperen statief waarvan bij ingeschoven stand de benen aan de buitenzijde zwart gelakt zijn. Zie foto's. Deze zijn dan ook een deel van de beschrijving. De camera zal zorgvuldig worden verpakt en verzonden met Track en Trace nummer.

Nr. 84376391

Verkauft
Kodak N°2 Folding Autographic Brownie. Met statief en fototas. Meer dan 10O jaar oud. 120N-Mittelformatkamera (Ohne Mindestpreis)

Kodak N°2 Folding Autographic Brownie. Met statief en fototas. Meer dan 10O jaar oud. 120N-Mittelformatkamera (Ohne Mindestpreis)

De camera's, lenzen en toebehoren die ik verkoop komen van de enorm grote verzameling die mijn vader zaliger had opgebouwd. Hij had gedurende een periode van meer dan 50 jaar een collectie opgebouwd van ongeveer 1500 camera's. Alle merken van Alpa, Agfa, Canon, Hasselblad, Leica, Linhof, Nikon, Minolta, Voigtländer, Zeiss-Ikon, houten studio en platen camera's, miniatuur en spionage camera's en nog zoveel meer had mijn vader aangekocht, hersteld, vertroeteld en verzameld. Ikzelf ben daar maar voor een klein deel in betrokken geweest. En dan komt de dag dat je vader komt te overlijden en wat dan... het huis moet leeggemaakt worden. Honderden grote verhuisdozen heb ik gevuld en daarna geïnventariseerd. Welke toestellen ga ik houden en welke ga ik verkopen. De keuze is ondertussen gemaakt en zoals jullie wel op mijn feedback lijst van verkochte goederen kunnen zien ben ik daar reeds een tijd mee bezig. Er zijn reeds een 1000-tal cameras verkocht via sites die jullie wel allemaal kennen en Catawiki.
Dus lieve mensen mochten jullie ooit iets van mij aankopen vergeef het mij dat de goederen misschien niet altijd tip top zullen zijn. Maar ik probeer steeds een zo accuraat als mogelijke beschrijving weer te geven. De toestellen die ik verkoop zijn reeds vele jaren oud. Sommige werken nog steeds heel goed en andere minder goed of helemaal niet meer. Sommige toestellen zijn bloedmooi en andere hebben de tand des tijd moeten ondergaan met beschadigingen groot of klein. Zo zie je maar wat je zelf wil aanschaffen. Veel plezier met de biedingen.


Aangeboden is een Kodak N°2 Folding Autographic Brownie camera met lederen fototas en koperen statief met zwart gelakte poten.

Deze camera's werden geproduceerd vanaf 1915 tot 1926. Werkt met 120 rolfilm formaat.

De camera die ik aanbied is in een zeer mooie en werkende staat. De Ball Bearing sluiter werkt perfect op 1/25sec, B en T. De zoeker is van het type libelle en is heel helder en ook het diafragma werkt heel goed.

Een bruin lederen fototas met mooie patine is inbegrepen.
Ook een camera statief van het merk Moment D.E.B in werkende staat wordt meegeleverd. Het is een geel-koperen statief waarvan bij ingeschoven stand de benen aan de buitenzijde zwart gelakt zijn. Zie foto's. Deze zijn dan ook een deel van de beschrijving.

De camera zal zorgvuldig worden verpakt en verzonden met Track en Trace nummer.


Suchalarm einrichten
Richten Sie einen Suchalarm ein, um benachrichtigt zu werden, sobald neue passende Objekte verfügbar sind.

Dieses Objekt wurde vorgestellt in:

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

So kaufen Sie auf Catawiki

Mehr zum Käuferschutz erfahren

   1. Etwas Besonderes entdecken

   Entdecken Sie in unseren Auktionen Tausende von besonderen Objekten, die von Experten ausgewählt wurden. Sehen Sie sich die Fotos, die ausführliche Beschreibung und den Schätzwert der besonderen Objekte an, die Sie interessieren. 

   2. Höchstgebot abgeben

   Finden Sie etwas, das Sie begeistert, und geben Sie das Höchstgebot ab. Sie können die Auktion bis zum Schluss mitverfolgen oder unser System für Sie bieten lassen. Dazu müssen Sie einfach nur den Maximalbetrag eingeben, den Sie für das jeweilige Objekt ausgeben möchten. 

   3. Sichere Zahlung durchführen

   Bezahlen Sie Ihr besonderes Objekt und wir verwahren Ihre Zahlung, bis Ihr Objekt unversehrt bei Ihnen angekommen ist. Wir wickeln alle Transaktionen mit einem zuverlässigen und sicheren Zahlungssystem ab. 

Haben Sie etwas Ähnliches zu verkaufen?

Unabhängig davon, ob Online-Auktionen Neuland für Sie sind oder ob Sie gewerblich verkaufen – wir helfen Ihnen, mehr mit Ihren besonderen Objekten zu verdienen.

Objekt verkaufen