Nr. 85086159

Verkauft
Armaturenbrettinstrument - Halda - Halda TWinmaster en Tripmaster
Höchstgebot
€ 1.900
Vor 4 Wochen

Armaturenbrettinstrument - Halda - Halda TWinmaster en Tripmaster

Aangeboden een uitstekend werkende en in zeer goede staat verkerende Halda Twinmaster type TWM2 serienummer 58513 en een Tripmaster serie nummer 1027. Het gaat hier om een Twin Master met metalen behuizing en dito knoppen.De Halda Twinmaster komt met een aandrijfkabel en T-stuk. Een extra set tandwielen zijn ook aanwezig. Zowel Halda Twinmaster als Tripmasteris uitermate geschikt voor klassieke rally’s. Makkelijk te bedienen en robuust zijn de belangrijkste eigenschappen van deze instrumenten. Daarnaast is een Halda ook een verstandige investering, ze worden namelijk niet meer geproduceerd en blijven daardoor waardevast. De bekende Halda Twinmaster en tripmasters kwamen in de vroege jaren zestig op de markt. Het algemene gebruik van de Halda Twinmaster is om het bovenste display te gebruiken voor de totale afgelegde afstand, terwijl u het onderste display gebruikt om de incrementele afgelegde afstand weer te geven. Op die manier kan het bovenste display worden gebruikt voor timingdoeleinden, terwijl het onderste display kan worden gebruikt voor de volgende cursusdoeleinden. De knop aan de rechterkant van de Halda Twinmaster kan worden gebruikt om de waarde in het bovenste display aan te passen zoals hierboven beschreven. In tegenstelling tot de Tripmaster heeft de Halda Twinmaster twee tellers. Met de instellingsoptie kunt u ze afzonderlijk of beide tegelijk uitvoeren. De Halda Twinmaster is een puur mechanische kilometerteller. De schaal gaat tot 999 KM en 990 meter. De meetnauwkeurigheid is +/- 1%! Voorwaarde hiervoor is de juiste kalibratie van het apparaat. Er zijn ongeveer 390 combinatie-opties beschikbaar. Je kunt zowel voorwaarts als achterwaarts meten. Een andere positie is nul, dus geen meting. Als je één keer in de rally beweegt, voel je je zeer comfortabel met deze instellingsopties! De tellers worden op nul gezet door aan de knoppen rechtsboven en onderaan te trekken. In rally's waar gespecificeerde gemiddelde snelheden in het geheim worden gecontroleerd, is de Halda Twinmaster de juiste uitrusting. Dit komt omdat een teller wordt gebruikt voor navigatie, en de andere voor het meten van de afstand per tijdseenheid. Voor instructie manuals kijk op www.rallyracingnews.com/manuals/halda.html. Twinmaster afzonderlijk € 1250 Trip master afzonderlijk € 600 Samen met kabels en 2 T-stukken en enkele tandwielen €1500

Nr. 85086159

Verkauft
Armaturenbrettinstrument - Halda - Halda TWinmaster en Tripmaster

Armaturenbrettinstrument - Halda - Halda TWinmaster en Tripmaster

Aangeboden een uitstekend werkende en in zeer goede staat verkerende Halda Twinmaster type TWM2 serienummer 58513 en een Tripmaster serie nummer 1027. Het gaat hier om een Twin Master met metalen behuizing en dito knoppen.De Halda Twinmaster komt met een aandrijfkabel en T-stuk. Een extra set tandwielen zijn ook aanwezig.

Zowel Halda Twinmaster als Tripmasteris uitermate geschikt voor klassieke rally’s. Makkelijk te bedienen en robuust zijn de belangrijkste eigenschappen van deze instrumenten. Daarnaast is een Halda ook een verstandige investering, ze worden namelijk niet meer geproduceerd en blijven daardoor waardevast. De bekende Halda Twinmaster en tripmasters kwamen in de vroege jaren zestig op de markt. Het algemene gebruik van de Halda Twinmaster is om het bovenste display te gebruiken voor de totale afgelegde afstand, terwijl u het onderste display gebruikt om de incrementele afgelegde afstand weer te geven. Op die manier kan het bovenste display worden gebruikt voor timingdoeleinden, terwijl het onderste display kan worden gebruikt voor de volgende cursusdoeleinden. De knop aan de rechterkant van de Halda Twinmaster kan worden gebruikt om de waarde in het bovenste display aan te passen zoals hierboven beschreven. In tegenstelling tot de Tripmaster heeft de Halda Twinmaster twee tellers. Met de instellingsoptie kunt u ze afzonderlijk of beide tegelijk uitvoeren.

De Halda Twinmaster is een puur mechanische kilometerteller. De schaal gaat tot 999 KM en 990 meter. De meetnauwkeurigheid is +/- 1%! Voorwaarde hiervoor is de juiste kalibratie van het apparaat. Er zijn ongeveer 390 combinatie-opties beschikbaar. Je kunt zowel voorwaarts als achterwaarts meten. Een andere positie is nul, dus geen meting. Als je één keer in de rally beweegt, voel je je zeer comfortabel met deze instellingsopties! De tellers worden op nul gezet door aan de knoppen rechtsboven en onderaan te trekken. In rally's waar gespecificeerde gemiddelde snelheden in het geheim worden gecontroleerd, is de Halda Twinmaster de juiste uitrusting. Dit komt omdat een teller wordt gebruikt voor navigatie, en de andere voor het meten van de afstand per tijdseenheid. Voor instructie manuals kijk op www.rallyracingnews.com/manuals/halda.html.Twinmaster afzonderlijk € 1250

Trip master afzonderlijk € 600

Samen met kabels en 2 T-stukken en enkele tandwielen €1500

Suchalarm einrichten
Richten Sie einen Suchalarm ein, um benachrichtigt zu werden, sobald neue passende Objekte verfügbar sind.

Dieses Objekt wurde vorgestellt in:

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

So kaufen Sie auf Catawiki

Mehr zum Käuferschutz erfahren

   1. Etwas Besonderes entdecken

   Entdecken Sie in unseren Auktionen Tausende von besonderen Objekten, die von Experten ausgewählt wurden. Sehen Sie sich die Fotos, die ausführliche Beschreibung und den Schätzwert der besonderen Objekte an, die Sie interessieren. 

   2. Höchstgebot abgeben

   Finden Sie etwas, das Sie begeistert, und geben Sie das Höchstgebot ab. Sie können die Auktion bis zum Schluss mitverfolgen oder unser System für Sie bieten lassen. Dazu müssen Sie einfach nur den Maximalbetrag eingeben, den Sie für das jeweilige Objekt ausgeben möchten. 

   3. Sichere Zahlung durchführen

   Bezahlen Sie Ihr besonderes Objekt und wir verwahren Ihre Zahlung, bis Ihr Objekt unversehrt bei Ihnen angekommen ist. Wir wickeln alle Transaktionen mit einem zuverlässigen und sicheren Zahlungssystem ab. 

Haben Sie etwas Ähnliches zu verkaufen?

Unabhängig davon, ob Online-Auktionen Neuland für Sie sind oder ob Sie gewerblich verkaufen – wir helfen Ihnen, mehr mit Ihren besonderen Objekten zu verdienen.

Objekt verkaufen