N.º 85202635

Vendido
Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Copia de prensa firmada - Copia única/1994
Puja final
38 €
Hace 3 semanas

Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Copia de prensa firmada - Copia única/1994

Persexemplaar van de door Rosinski gesigneerde Pegasus luxe editie van Thorgal 'De Sleutelbewaardster' (Rosinski - Van Hamme) met enkele gebruikerssporen. Let op! Dit album is niet genummerd. Ook niet onder de sticker 'PERSEXEMPLAAR' aan de binnenzijde (schijnt door). Dit is een exemplaar buiten de al beperkte oplage. Eigenlijk heeft deze Luxe uitgave namelijk een oplage genummerd van 125, genummerd 1 tot 300 en BH 1 tot BH 25. In kunstleder gebonden album met zilverkleurige opdruk, een opgeplakte voorplaat en reliefprint. Rosinski heeft zijn handtekening persoonlijk onder de coverprent aan de binnenzijde geschreven. Na de ongekleurde versie van het originele album volgen meerdere pagina's met voorbeelden van Rosinski's tekenwerk. De kaft vertoont hier en daar een afgestompt hoekje. Het geplakte leer laat bij één hoek een beetje los (zie foto's). Dit is te herstellen. Lichte slijtage op de zilver opdruk. Een klein sneetje links in het gootje vlak bij de rug. Hier en daar een klein deukje op de rand aan de paginazijde. De randen van de pagina's vertonen ouderdomsverkleuring. Echter zijn de tekeningen nog mooi zwart/wit. Het boekblok zit ook nog goed vast. Foto's vormen onderdeel van de beschrijving.

N.º 85202635

Vendido
Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Copia de prensa firmada - Copia única/1994

Thorgal - De Sleutelbewaardster - 1 Copia de prensa firmada - Copia única/1994

Persexemplaar van de door Rosinski gesigneerde Pegasus luxe editie van Thorgal 'De Sleutelbewaardster' (Rosinski - Van Hamme) met enkele gebruikerssporen.

Let op! Dit album is niet genummerd. Ook niet onder de sticker 'PERSEXEMPLAAR' aan de binnenzijde (schijnt door). Dit is een exemplaar buiten de al beperkte oplage.

Eigenlijk heeft deze Luxe uitgave namelijk een oplage genummerd van 125, genummerd 1 tot 300 en BH 1 tot BH 25.

In kunstleder gebonden album met zilverkleurige opdruk, een opgeplakte voorplaat en reliefprint. Rosinski heeft zijn handtekening persoonlijk onder de coverprent aan de binnenzijde geschreven. Na de ongekleurde versie van het originele album volgen meerdere pagina's met voorbeelden van Rosinski's tekenwerk.

De kaft vertoont hier en daar een afgestompt hoekje. Het geplakte leer laat bij één hoek een beetje los (zie foto's). Dit is te herstellen.
Lichte slijtage op de zilver opdruk. Een klein sneetje links in het gootje vlak bij de rug. Hier en daar een klein deukje op de rand aan de paginazijde. De randen van de pagina's vertonen ouderdomsverkleuring. Echter zijn de tekeningen nog mooi zwart/wit. Het boekblok zit ook nog goed vast.

Foto's vormen onderdeel van de beschrijving.
Configura una alerta de búsqueda
Configura una alerta de búsqueda para recibir notificaciones cuando haya nuevas coincidencias disponibles.

Este objeto apareció en

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Cómo comprar en Catawiki

Más información sobre nuestra Protección del Comprador

   1. Descubre algo especial

   Explora miles de objetos especiales seleccionados por expertos. Mira las fotos, los detalles y el valor estimado de cada objeto especial. 

   2. Haz la puja más alta

   Encuentra algo especial y haz la puja más alta. Puedes seguir la subasta hasta el final o dejar que nuestro sistema puje por ti. Todo lo que tienes que hacer es fijar una puja máxima con la cantidad máxima que quieres pagar. 

   3. Paga de manera segura

   Paga tu objeto especial y nosotros retendremos el pago hasta que el objeto te llegue en perfecto estado. Utilizamos un sistema de pago de confianza para gestionar las transacciones. 

¿Tienes algo similar para vender?

Tanto si las subastas online son algo nuevo para ti como si vendes profesionalmente, podemos ayudarte a ganar más por tus objetos especiales.

Vender objeto