Maksaminen
Maksaminen pankkisiirrolla

Kun olet voittanut kohteen, voit maksaa sen sivulla 'voittamani kohteet'. Sinun tulee kirjautua käyttäjätillesi voidaksesi avata tämän sivun.

1. Klikkaa nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa
  2. Valitse 'voittamani kohteet' ja avaa välilehti 'maksamattomat kohteet'
  3. Klikkaa linkkiä 'toimitus ja maksaminen’ kohteen alla
  4. Voit tällä sivulla valita kohteen noudon tai toimituksen. Klikkaa sitten ‘Maksa’
  5. Valitse ‘pankkisiirto’

Saat myös sähköpostin, joka sisältää linkin tälle sivulle. Klikkaa painiketta ja sinut siirretään maksamattomien kohteidesi sivulle. Valitse kohde, jonka haluat maksaa. Valitse sitten haluamasi maksutapa.

Voit maksaa tilisiirrolla, mikäli pankkisi sijaitsee SEPA-maassa tai tukee SEPA-siirtoja. Mikäli pankkisi ei sijaitse SEPA-alueella tai/ja se ei tue SEPA-siirtoja, maksuasi ei voida käsitellä ja se palautetaan tilillesi. Lue lisää klikkaamalla tästä.

Mikäli valitset maksutavaksi pankkisiirron, sinulle lähetään sähköposti Catawiki-käyttäjätilillesi rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen. Löydät tästä sähköpostista tilinumeron, jolle voit tehdä maksusuorituksen. Varmista, että syötät tilinumeron ja maksuviitteen oikein.

Maksumme käsittelee Stripe, joka on partnerimme ja yksi markkinoiden turvallisimmista ja tunnetuimmista maksujen käsittelijöistä. Löydät lisätietoa täältä.

Maksusuorituksen yhteydessä näkyvät pankkitiedot saattavat poiketa sähköpostissa ilmoitetuista pankkitiedoista. Vastaanottamasi tiedot riippuvat pankistasi, joten saatat nähdä jotkin alla luetelluista pankkitiedoista:

BIC: SXPYDEHH

Pankki: Banking Circle - German Branch

Osoite: Chilehaus a fischertwiete 2

Kaupunki: München

Postinumero: 80333

Maa: Germany

Tai

Nimi: Saxo Payments A/S

Osoite: Oskar-von-Miller-Ring 20

Kaupunki: München

Postinumero: 80333

Maatunnus: de

Haluamme vahvistaa, että molemmat vaihtoehdot ovat oikein.

Käsittelemme turvallisesti kaikkia maksutietojasi, mukaanlukien luottokorttisi tietoja. Maksutietojasi ei tallenneta palvelimillemme.