82506729

Vendu
Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981
Offre finale
€ 2,601
Il y a 5 semaines

Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981

Deze geweldig leuke Citroen Acadiane is van bouwjaar 1981, leuk he, deze auto met heel veel uitstraling. De auto is nieuw in Frankrijk geleverd. Wellicht erg leuk te gebruiken als kampeerauto. De mogelijkheden met deze Acadiane zijn onbeperkt en gemakkelijk realiseerbaar. Documenten : De auto heeft dus een Franse de-registratie, zodat een nieuwe koper de Citroen eenvoudig kan laten registreren. Carrosserie: De Citroen heeft de originele kleur Beige Nevada die op sommige plekken is bijgewerkt, Ook heeft de Franse zon zijn werk gedaan, voordeel is wel dat hij van onderen keihard is. Natuurlijk zitten er kleinere roestplekjes aan maar alles bij elkaar is het heel goed te overzien. Technisch: De auto heeft een tijd niet gereden, de carburateur en bobine zijn er niet bij, de motor is wel los. Vanwege de stilstand moet hij opgestart worden. Hij is voor het transport uitstekend rolbaar. Interieur: Het interieur is redelijk, het linkerdeur paneel mist en ongetwijfeld zullen er meer zaken moeten worden aangepakt. Extra: Zoals op de fotos te zien is, wordt de auto geleverd met talloze extra onderdelen, diverse extra deuren, spatborden, velgen, voorbumper en grilles, zelfs de karakteristieke gebogen zijruitjes worden meegeleverd. Ook technische zaken als een contactslot, raammechanisme, tot een uitlaat aan toe. Mogelijkheden te over dus! Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur. #salvagecollection

82506729

Vendu
Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981

Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981


Deze geweldig leuke Citroen Acadiane is van bouwjaar 1981, leuk he, deze auto met heel veel uitstraling. De auto is nieuw in Frankrijk geleverd.
Wellicht erg leuk te gebruiken als kampeerauto.

De mogelijkheden met deze Acadiane zijn onbeperkt en gemakkelijk realiseerbaar.

Documenten :
De auto heeft dus een Franse de-registratie, zodat een nieuwe koper de Citroen eenvoudig kan laten registreren.

Carrosserie:
De Citroen heeft de originele kleur Beige Nevada die op sommige plekken is bijgewerkt, Ook heeft de Franse zon zijn werk gedaan, voordeel is wel dat hij van onderen keihard is. Natuurlijk zitten er kleinere roestplekjes aan maar alles bij elkaar is het heel goed te overzien.

Technisch:
De auto heeft een tijd niet gereden, de carburateur en bobine zijn er niet bij, de motor is wel los. Vanwege de stilstand moet hij opgestart worden. Hij is voor het transport uitstekend rolbaar.

Interieur:
Het interieur is redelijk, het linkerdeur paneel mist en ongetwijfeld zullen er meer zaken moeten worden aangepakt.

Extra:
Zoals op de fotos te zien is, wordt de auto geleverd met talloze extra onderdelen, diverse extra deuren, spatborden, velgen, voorbumper en grilles, zelfs de karakteristieke gebogen zijruitjes worden meegeleverd. Ook technische zaken als een contactslot, raammechanisme, tot een uitlaat aan toe. Mogelijkheden te over dus!

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

#salvagecollection


Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet