84061877

Vendu
Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965
Offre finale
€ 3,700
Il y a 2 semaines

Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965

Deze erg mooie en prima rijdende Morris Minor is in Nederland geproduceerd, een zogenoemde MOLENAAR Morris. Hij is van bouwjaar 1965, en is vanwege zijn leeftijd vrijgesteld voor APK en wegenbelasting. Documenten : Het betreft hier dus een Molenaar Minor, naast de productie faciliteiten in Cowley Engeland, werden in die jaren Morris Minors ook bij J.J. Molenaar Automobielbedrijven in Amersfoort geassembleerd. De kenmerken van een Molenaar Minor zijn onder andere het logo van Staalglas in de ruiten en een kleursticker van Sikkens moffellak (Old English White) De auto heeft een Nederlandse registratie, indien gewenst kan (tegen meerprijs van 50 euro) de auto worden geleverd met EU-export document zodat een buitenlandse koper de Morris eenvoudig kan laten registreren. Diverse oudere documenten zijn aanwezig, de auto komt rechtstreeks van de derde eigenaar, die de auto vanaf 2007 tot begin mei 2024 heeft gehad. Carrosserie: De Morris is van origine nieuw geleverd in deze kleur, en ziet er heel erg netjes uit. Zie de foto's. Onderzijde linker voorspatbord (bij de linker deur) is ooit eens iets beschadigd, en bijgewerkt, en de onderzijde van de deuren kan enige aandacht gebruiken, in totaliteit ziet deze 59 jaar oude Morris er heel erg mooi uit. De originele velgen zijn in nette gebruikte toestand. De onderzijde is jaren geleden aangepakt en in goede staat. Technisch: De laatste maanden is de auto zeer weinig gebruikt, de motor start direct, rookt niet, trilt niet, en trekt prima. Het is een heerlijk rijdende auto, hij rijdt, remt, schakelt en stuurt heel erg goed. Interieur: Het interieur is heel erg mooi, een klein scheurtje in de zitting van de bestuurdersstoel, rest van het interieur, inclusief de deurpanelen, de matten en hemelbekleding is bijzonder fraai, absoluut een plaatje van een auto. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur. Verwijzing naar meer informatie over Molenaar Automobielen: https://nl.wikipedia.org/wiki/J.J._Molenaar

84061877

Vendu
Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965

Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965


Deze erg mooie en prima rijdende Morris Minor is in Nederland geproduceerd, een zogenoemde MOLENAAR Morris. Hij is van bouwjaar 1965, en is vanwege zijn leeftijd vrijgesteld voor APK en wegenbelasting.

Documenten :
Het betreft hier dus een Molenaar Minor, naast de productie faciliteiten in Cowley Engeland, werden in die jaren Morris Minors ook bij J.J. Molenaar Automobielbedrijven in Amersfoort geassembleerd. De kenmerken van een Molenaar Minor zijn onder andere het logo van Staalglas in de ruiten en een kleursticker van Sikkens moffellak (Old English White)

De auto heeft een Nederlandse registratie, indien gewenst kan (tegen meerprijs van 50 euro) de auto worden geleverd met EU-export document zodat een buitenlandse koper de Morris eenvoudig kan laten registreren. Diverse oudere documenten zijn aanwezig, de auto komt rechtstreeks van de derde eigenaar, die de auto vanaf 2007 tot begin mei 2024 heeft gehad.

Carrosserie:
De Morris is van origine nieuw geleverd in deze kleur, en ziet er heel erg netjes uit. Zie de foto's.
Onderzijde linker voorspatbord (bij de linker deur) is ooit eens iets beschadigd, en bijgewerkt, en de onderzijde van de deuren kan enige aandacht gebruiken, in totaliteit ziet deze 59 jaar oude Morris er heel erg mooi uit. De originele velgen zijn in nette gebruikte toestand. De onderzijde is jaren geleden aangepakt en in goede staat.

Technisch:
De laatste maanden is de auto zeer weinig gebruikt, de motor start direct, rookt niet, trilt niet, en trekt prima. Het is een heerlijk rijdende auto, hij rijdt, remt, schakelt en stuurt heel erg goed.

Interieur:
Het interieur is heel erg mooi, een klein scheurtje in de zitting van de bestuurdersstoel, rest van het interieur, inclusief de deurpanelen, de matten en hemelbekleding is bijzonder fraai, absoluut een plaatje van een auto.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)
Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Verwijzing naar meer informatie over Molenaar Automobielen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/J.J._Molenaar


Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet