84076105

Vendu
Citroën - Dyane 6 - 1981
Offre finale
4 851 €
Il y a 3 semaines

Citroën - Dyane 6 - 1981

Erg mooie en prima rijdende Dyane van bouwjaar 1981, met originele 2 cilinder luchtgekoelde boxermotor, 602cc met 31 pk, en handgeschakelde versnellingsbak, de bijzondere wijze van schakelen went enorm snel. Zeker in het huidige verkeer is een Dyane een aparte auto, qua kleur, model, vering, techniek. Een eyecatcher, inderdaad ! Documenten: Hij heeft een splinternieuwe APK tot maar liefst 9 februari 2026 (!!). Deze Dyane heeft altijd in Frankrijk gereden, omgeving Puy de Dome, is onlangs naar Nederland gekomen en hier vakkundig aangepakt. Hij heeft nu dus een Nederlandse registratie. Deze mooie auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Dyane gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren. Carrosserie: De jaren in Frankrijk zijn goed geweest, de auto heeft relatief geringe gebruikssporen, wat niet onlogisch is na 43 jaar. Het chassis is zeer gaaf, zie ook de foto’s. Ook de rest van de auto ziet de auto er prima uit, het dak is onlangs gewisseld voor een zeer net exemplaar. Deze kap is in prima toestand. De kleur is Beige Nevada AC 074. Technisch: De Dyane is altijd netjes onderhouden, ook zijn twee nieuwe splinternieuwe voorbanden gemonteerd. Hij is uitgevoerd met schijfremmen voor, dmv het LHM systeem. De auto is direct inzetbaar. Interieur: Auto is voorzien van het originele interieur, dat er erg netjes uitziet, net zoals de deurpanelen, dashboard ook in erg nette staat. Keurige auto. Transport: De Dyane staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

84076105

Vendu
Citroën - Dyane 6 - 1981

Citroën - Dyane 6 - 1981

Erg mooie en prima rijdende Dyane van bouwjaar 1981, met originele 2 cilinder luchtgekoelde boxermotor, 602cc met 31 pk, en handgeschakelde versnellingsbak, de bijzondere wijze van schakelen went enorm snel. Zeker in het huidige verkeer is een Dyane een aparte auto, qua kleur, model, vering, techniek. Een eyecatcher, inderdaad !

Documenten:
Hij heeft een splinternieuwe APK tot maar liefst 9 februari 2026 (!!). Deze Dyane heeft altijd in Frankrijk gereden, omgeving Puy de Dome, is onlangs naar Nederland gekomen en hier vakkundig aangepakt. Hij heeft nu dus een Nederlandse registratie.
Deze mooie auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU export papieren worden afgeleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Dyane gemakkelijk in zijn / haar land kan registreren.

Carrosserie:
De jaren in Frankrijk zijn goed geweest, de auto heeft relatief geringe gebruikssporen, wat niet onlogisch is na 43 jaar. Het chassis is zeer gaaf, zie ook de foto’s. Ook de rest van de auto ziet de auto er prima uit, het dak is onlangs gewisseld voor een zeer net exemplaar. Deze kap is in prima toestand. De kleur is Beige Nevada AC 074.

Technisch:
De Dyane is altijd netjes onderhouden, ook zijn twee nieuwe splinternieuwe voorbanden gemonteerd. Hij is uitgevoerd met schijfremmen voor, dmv het LHM systeem. De auto is direct inzetbaar.

Interieur:
Auto is voorzien van het originele interieur, dat er erg netjes uitziet, net zoals de deurpanelen, dashboard ook in erg nette staat. Keurige auto.

Transport:
De Dyane staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet