85556201

Plus disponible
Jaguar - XJS V12 - 1986
Offres terminées
Il y a 1 semaine

Jaguar - XJS V12 - 1986

**Technische staat van de auto en de motor** Motor loopt en schakelt goed. Bodem is hard en heeft vorig jaar een totale bodemrenovatie gehad van ongeveer €10.000, waarvan de facturen aanwezig zijn. **Beschrijving van de staat van de carrosserie/lak, deuken, krassen** De auto heeft aan de zijkant enkele plekken die behandeld zijn tegen roest, maar nog niet zijn bijgewerkt in de lak en nog opgevuld moeten worden. **Korte beschrijving van de onderhoudshistorie** Ik kan een uittreksel van de RDW overhandigen met de onderhoudshistorie voor zover bekend, hoewel deze niet volledig is bijgehouden over de jaren. De kilometerstand is logisch verklaard bij de laatste APK-keuring. **Beschrijving van de niet originele onderdelen en/of ontbrekende onderdelen** Er is geen radio aanwezig in de auto. **Eventuele problemen of defecten aan de auto** Er zijn enkele kleine elektronische storingen: de benzinemeter werkt niet goed, de airco functioneert nog niet en de claxon werkt niet. Verder zouden er bij een auto van deze leeftijd mogelijk andere onbekende problemen kunnen zijn. **Oldtimercertificaat** Geen vermeldingen van een oldtimercertificaat zoals FIVA, ASI, Classic Data, Heritage, etc. **Land van herkomst** Oorspronkelijk een Nederlandse auto, geen import. **Land en stad waar de auto kan worden bekeken/opgehaald** De auto staat in Nederland en kan ook in Nederland worden opgehaald. **Optionele extra's/uitrusting** De auto heeft een nieuwe hemelbekleding. Let op. De auto bouwt druk op in het koelvloeistofsysteem, wat nog nagekeken dient te worden. Houd hier rekening mee.

85556201

Plus disponible
Jaguar - XJS V12 - 1986

Jaguar - XJS V12 - 1986

**Technische staat van de auto en de motor**

Motor loopt en schakelt goed. Bodem is hard en heeft vorig jaar een totale bodemrenovatie gehad van ongeveer €10.000, waarvan de facturen aanwezig zijn.

**Beschrijving van de staat van de carrosserie/lak, deuken, krassen**

De auto heeft aan de zijkant enkele plekken die behandeld zijn tegen roest, maar nog niet zijn bijgewerkt in de lak en nog opgevuld moeten worden.

**Korte beschrijving van de onderhoudshistorie**

Ik kan een uittreksel van de RDW overhandigen met de onderhoudshistorie voor zover bekend, hoewel deze niet volledig is bijgehouden over de jaren. De kilometerstand is logisch verklaard bij de laatste APK-keuring.

**Beschrijving van de niet originele onderdelen en/of ontbrekende onderdelen**

Er is geen radio aanwezig in de auto.

**Eventuele problemen of defecten aan de auto**

Er zijn enkele kleine elektronische storingen: de benzinemeter werkt niet goed, de airco functioneert nog niet en de claxon werkt niet. Verder zouden er bij een auto van deze leeftijd mogelijk andere onbekende problemen kunnen zijn.

**Oldtimercertificaat**

Geen vermeldingen van een oldtimercertificaat zoals FIVA, ASI, Classic Data, Heritage, etc.

**Land van herkomst**

Oorspronkelijk een Nederlandse auto, geen import.

**Land en stad waar de auto kan worden bekeken/opgehaald**

De auto staat in Nederland en kan ook in Nederland worden opgehaald.

**Optionele extra's/uitrusting**

De auto heeft een nieuwe hemelbekleding.

Let op. De auto bouwt druk op in het koelvloeistofsysteem, wat nog nagekeken dient te worden. Houd hier rekening mee.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet