Non sei ancora registrato?
Creando il tuo account Catawiki gratuito, potrai fare offerte scegliendo tra i nostri 75.000 oggetti speciali all'asta ogni settimana.
oAccedi

N. 66329605

Venduti
Märklin H0 - 26522 (150750) - Trenino elettrico - Set Herpa Maybach - "Classico del futuro" - DB
Offerta finale
360 €
9 settimane fa

Märklin H0 - 26522 (150750) - Trenino elettrico - Set Herpa Maybach - "Classico del futuro" - DB

Märklin H0 - 26522 (150750) - Treinset - Herpa Maybach set - "Klassieker van de toekomst" - DB Locomotief V200 in de speciale Maybach kleurstelling. Bedrijfsnummer: 220 087-1 Mercedes-Benz nummer 150750 De treinset is een samenwerking tussen Marklin en Mercedes-Benz Maybach en is uitgebracht ter gelegenheid van het transport met de Queen Elisabeth II naar New York. . De Maybach autotransporttrein wordt getrokken door een Marklin V200 locomotief (digitale, hoogwaardige versie). De locomotief is geschilderd in Maybach “Ivory”volgens de specificities van Daimler Chrysler. Het Maybach-handelsmerk en het opschrift van de fabrikant ronden het merkbeeld af. Deze multifunctionle locomotief werd in het prototype in de jaren 1950 en 1960 uitgerust met Maybach dieselmotoren en Maybach versnellingsbakken en heeft daarom een vaste plaats in de geschiedenis van het merk Maybach. De treinset “Autotransport Maybach - Klassieker van de toekomst” combineert de geschiedenis en moderniteit want de containerdraagwagens die hier door de V200 worden getrokken, zijn uitgerust met authentiek nagebouwde Maybach “glazen” containers, een speciale productie die was ontworpen voor het sensationele transport van de luxewagen met het eveneens luxe vaartuig Queen Elizabeth II naar de premiere in New York. Elke glazen container bevat een van de in totaal tien Herpa-miniaturen van de Maybach 57, exclusief geproduceerd voor deze set en authentiek tot in elk detail. Elk Maybach miniatuurmodel is met de hand samengesteld uit 27 onderdelen trouw aan het origineel is er een vrijstaand Maybach embleem op de chromen grille, zilveren sierstrips, achteruitrijlichten, prototypische velgen en interieur. Vier verschillende, fraaie originele Maybach tweekleurige lakafwerkingen ronden de hoogwaardige totaalindruk af van de modellen in deze set. De strikt gelimiteerde treinset “Autotransporttrein Maybach – Klassieker van de toekomst” belichaamt met de Marklin V200 locomotief en de luxueuze “vracht” in de vorm van de moderne Maybach. Het miniatuurmodel van Herpa geeft de fascinatie en de mythe van het merk Maybach perfect weer. Set verkeert in bijna nieuwstaat, zie blanke asjes en wielloopvlakken. Met echtheidscertificaat en boekjes. Getest en werkend Zie de foto's voor een indruk, deze maken deel uit van de beschrijving.

N. 66329605

Venduti
Märklin H0 - 26522 (150750) - Trenino elettrico - Set Herpa Maybach - "Classico del futuro" - DB

Märklin H0 - 26522 (150750) - Trenino elettrico - Set Herpa Maybach - "Classico del futuro" - DB

Märklin H0 - 26522 (150750) - Treinset - Herpa Maybach set - "Klassieker van de toekomst" - DB

Locomotief V200 in de speciale Maybach kleurstelling.
Bedrijfsnummer: 220 087-1

Mercedes-Benz nummer 150750

De treinset is een samenwerking tussen Marklin en Mercedes-Benz Maybach en is uitgebracht ter gelegenheid van het transport met de Queen Elisabeth II naar New York.
.
De Maybach autotransporttrein wordt getrokken door een Marklin V200 locomotief
(digitale, hoogwaardige versie).
De locomotief is geschilderd in Maybach “Ivory”volgens de specificities van Daimler Chrysler.
Het Maybach-handelsmerk en het opschrift van de fabrikant ronden het merkbeeld af. Deze multifunctionle locomotief werd in het prototype in de jaren 1950 en 1960 uitgerust met Maybach dieselmotoren en Maybach versnellingsbakken en heeft daarom een vaste plaats in de geschiedenis van het merk Maybach.

De treinset “Autotransport Maybach - Klassieker van de toekomst”
combineert de geschiedenis en moderniteit want de containerdraagwagens die hier door de V200 worden getrokken, zijn uitgerust met authentiek nagebouwde Maybach “glazen” containers, een speciale productie die was ontworpen voor het sensationele transport van de luxewagen met het eveneens luxe vaartuig Queen Elizabeth II naar de premiere in New York.
Elke glazen container bevat een van de in totaal tien Herpa-miniaturen van de Maybach 57, exclusief geproduceerd voor deze set en authentiek tot in elk detail.
Elk Maybach miniatuurmodel is met de hand samengesteld uit 27 onderdelen trouw aan het origineel is er een vrijstaand Maybach embleem op de chromen grille, zilveren sierstrips, achteruitrijlichten, prototypische velgen en interieur.
Vier verschillende, fraaie originele Maybach tweekleurige lakafwerkingen ronden de hoogwaardige totaalindruk af van de modellen in deze set.

De strikt gelimiteerde treinset “Autotransporttrein Maybach – Klassieker van de toekomst”
belichaamt met de Marklin V200 locomotief en de luxueuze “vracht” in de vorm van de moderne Maybach.
Het miniatuurmodel van Herpa geeft de fascinatie en de mythe van het merk Maybach perfect weer.

Set verkeert in bijna nieuwstaat, zie blanke asjes en wielloopvlakken.
Met echtheidscertificaat en boekjes.

Getest en werkend

Zie de foto's voor een indruk, deze maken deel uit van de beschrijving.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto