N. 69763219

Non più disponibile
Mercedes-Benz - LF 408 G29 brandweerwagen - 1971
Offerte chiuse
5 settimane fa

Mercedes-Benz - LF 408 G29 brandweerwagen - 1971

Harstikke leuke bijzondere en unieke Mercedes-Benz LF 408 G29 brandweerwagen uit 1971 Deze MERCEDES-BENZ LF 408 G29 is voor het eerst in gebruik genomen in het jaar 1971 en is nu 53 jaar en 1 maanden oud. De wielen worden aangedreven door een 86 pk benzinemotor. Omdat deze auto ouder is dan 50 jaar heeft hij geen APK-plicht meer. Origineel geleverd op 1 - 4 - 1971 met de opbouw van Kronenburg Origineel Nederlands geleverd en voorzien van een Nationaal Autopas Certificaat waarmee de kmstand gegarandeerd wordt. Exterieur: De carrosserie is voorzien van fraai plaatwerk en rode lak, de lak is op meerdere delen dof geworden. Op diverse plekken is de lak in het verleden bij gewerkt. Een goede poetsbeurt zal wonderen doen. Op een paar lichte gebruiksspoortjes na is verder in zeer nette en goed verzorgde staat. Bodem, dorpels en chassis in goede conditie evenals de banden. Verder voorzien van twee tonige hoorn met blauwe lampen en sirene USA FBI België met omroepinstallatie 200WATT Het interieur verkeert eveneens in goede conditie. De stoelen zijn in zeer goede conditie Dashboard is compleet en de radio werkt ook naar behoren. Rijk aan ruimte, plaats voor 7 personen Techniek: De LF 408 G29 is voorzien van krachtige 4 cilinder 2197 cc benzine motor ( motor code M115 ) voorzien van elektronische ontsteking. De brandweer bus heeft de lage originele kilometerstand van 32.863 km aantoonbaar door middel van het Nationaal Autopas Certificaat Motor loopt fantastisch mooi ! De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren De techniek is top. De motor loopt goed en hij rijdt erg vlot, loopt precies zoals het hoort. Terug gekuurd naar B rijbewijs Als u een Mercedes LF 408 G29 zoekt om op ongekend plezierige wijze kilometers te maken en ondertussen ook nog eens wilt genieten van de ruimte grijp dan u kans. De ideale basis voor een bandbus, sportteam, muziekkorps, gala avonden, foodtruck, camper, of de echte liefhebber. Letterlijk instappen en gaan. Waardevaste investering met lage vaste lasten. De bus is volledig MRB én milieu zone vrij, ook in Duitsland! Auto staat op Nederlands kenteken, kentekenbewijs is ook compleet, APK en wegenbelastingvrij. Om een goede indruk van de Mercedes LF 408 G 29 te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken. Ben jij de liefhebber waar deze unieke brandweerwagen goede handen komt? Dan is dit je kans. Bekijk de 98 foto's die met alle liefde genomen zijn Wij verzorgen door heel Europa en wereldwijd transporten via onze transporteurs, heeft u interesse in de Mini en wilt u een prijsofferte om deze bij u thuis te laten bezorgen? dan horen wij dit graag. Neem hiervoor contact op met Catawiki.

N. 69763219

Non più disponibile
Mercedes-Benz - LF 408 G29 brandweerwagen - 1971

Mercedes-Benz - LF 408 G29 brandweerwagen - 1971

Harstikke leuke bijzondere en unieke Mercedes-Benz LF 408 G29 brandweerwagen uit 1971

Deze MERCEDES-BENZ LF 408 G29 is voor het eerst in gebruik genomen in het jaar 1971 en is nu 53 jaar en 1 maanden oud. De wielen worden aangedreven door een 86 pk benzinemotor. Omdat deze auto ouder is dan 50 jaar heeft hij geen APK-plicht meer.

Origineel geleverd op 1 - 4 - 1971 met de opbouw van Kronenburg
Origineel Nederlands geleverd en voorzien van een Nationaal Autopas Certificaat waarmee de kmstand gegarandeerd wordt.


Exterieur:
De carrosserie is voorzien van fraai plaatwerk en rode lak, de lak is op meerdere delen dof geworden.
Op diverse plekken is de lak in het verleden bij gewerkt.
Een goede poetsbeurt zal wonderen doen.
Op een paar lichte gebruiksspoortjes na is verder in zeer nette en goed verzorgde staat.

Bodem, dorpels en chassis in goede conditie evenals de banden.
Verder voorzien van twee tonige hoorn met blauwe lampen en sirene USA FBI België met omroepinstallatie 200WATT

Het interieur verkeert eveneens in goede conditie.
De stoelen zijn in zeer goede conditie
Dashboard is compleet en de radio werkt ook naar behoren.
Rijk aan ruimte, plaats voor 7 personen


Techniek:
De LF 408 G29 is voorzien van krachtige 4 cilinder 2197 cc benzine motor ( motor code M115 ) voorzien van elektronische ontsteking.
De brandweer bus heeft de lage originele kilometerstand van 32.863 km aantoonbaar door middel van het Nationaal Autopas Certificaat
Motor loopt fantastisch mooi !
De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren
De techniek is top. De motor loopt goed en hij rijdt erg vlot, loopt precies zoals het hoort.
Terug gekuurd naar B rijbewijs

Als u een Mercedes LF 408 G29 zoekt om op ongekend plezierige wijze kilometers te maken en ondertussen ook nog eens wilt genieten van de ruimte grijp dan u kans.

De ideale basis voor een bandbus, sportteam, muziekkorps, gala avonden, foodtruck, camper, of de echte liefhebber. Letterlijk instappen en gaan. Waardevaste investering met lage vaste lasten.

De bus is volledig MRB én milieu zone vrij, ook in Duitsland!

Auto staat op Nederlands kenteken, kentekenbewijs is ook compleet, APK en wegenbelastingvrij.

Om een goede indruk van de Mercedes LF 408 G 29 te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken.

Ben jij de liefhebber waar deze unieke brandweerwagen goede handen komt? Dan is dit je kans.

Bekijk de 98 foto's die met alle liefde genomen zijn

Wij verzorgen door heel Europa en wereldwijd transporten via onze transporteurs, heeft u interesse in de Mini en wilt u een prijsofferte om deze bij u thuis te laten bezorgen? dan horen wij dit graag. Neem hiervoor contact op met Catawiki.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto