N. 74359137

Non più disponibile
Ferrari - 348 TS - 16.448 km - 1992
Offerte chiuse
27 settimane fa

Ferrari - 348 TS - 16.448 km - 1992

***De koperscommissiekosten voor dit kavel bedragen slechts 4,5%*** Ferrari 348 TS Leonardo Fiovaranti had de leiding over het design van de Ferrari 348TS en dat is te zien. Het is dan ook niet geheel toevallig dat liefhebbers van het merk de 348TS aanduiden als “baby Testarossa”. Er zijn zeker gelijkenissen. Daarnaast haalde hij ook inspiratie uit de Ferrari F40, er zijn slechtere voorbeelden te bedenken nietwaar? Dit exemplaar werd in 1992 nieuw geleverd. De auto heeft nog maar 16.000 kilometer op de teller staan en verkeert in een zeer goede staat zowel het interieur als exterieur. De rode lak is vrij van schades en heeft nog een mooie volle glans. De pasnaden van de plaatwerkdelen zijn zoals het hoort. De auto staat er werkelijk zeer mooi bij. Het interieur verkeert in een nagenoeg smetteloze conditie met minimale lichte gebruikssporen. het leer is nog in keurige conditie met de juiste matte finish. De karakteristieke velgen zijn in uitstekende conditie. De auto is recent voorzien van een grote onderhoudsbeurt waarbij de distributieriem, oliefilter, bougies en waterpomp vernieuwd zijn. Ook is deze Ferrari net voorzien van 4 splinternieuwe banden (Pirelli P Zero) en is de auto uitgerust met een sportuitlaat. U kunt dus vele jaren gaan genieten van deze direct inzetbare Ferrari 348TS rijplezier. Daarnaast wordt de auto geleverd inclusief volledige boordmap en diverse overige documentatie uit het verleden van de auto. Kortom niet alleen een prachtige Ferrari 348TS om te zien maar ook een plezier om mee te gaan rijden. De auto kan bezichtigd worden in Oostrozebeke, België.

N. 74359137

Non più disponibile
Ferrari - 348 TS - 16.448 km - 1992

Ferrari - 348 TS - 16.448 km - 1992

***De koperscommissiekosten voor dit kavel bedragen slechts 4,5%***

Ferrari 348 TS

Leonardo Fiovaranti had de leiding over het design van de Ferrari 348TS en dat is te zien. Het is dan ook niet geheel toevallig dat liefhebbers van het merk de 348TS aanduiden als “baby Testarossa”. Er zijn zeker gelijkenissen. Daarnaast haalde hij ook inspiratie uit de Ferrari F40, er zijn slechtere voorbeelden te bedenken nietwaar?

Dit exemplaar werd in 1992 nieuw geleverd. De auto heeft nog maar 16.000 kilometer op de teller staan en verkeert in een zeer goede staat zowel het interieur als exterieur.

De rode lak is vrij van schades en heeft nog een mooie volle glans. De pasnaden van de plaatwerkdelen zijn zoals het hoort. De auto staat er werkelijk zeer mooi bij.

Het interieur verkeert in een nagenoeg smetteloze conditie met minimale lichte gebruikssporen. het leer is nog in keurige conditie met de juiste matte finish.

De karakteristieke velgen zijn in uitstekende conditie.

De auto is recent voorzien van een grote onderhoudsbeurt waarbij de distributieriem, oliefilter, bougies en waterpomp vernieuwd zijn. Ook is deze Ferrari net voorzien van 4 splinternieuwe banden (Pirelli P Zero) en is de auto uitgerust met een sportuitlaat.

U kunt dus vele jaren gaan genieten van deze direct inzetbare Ferrari 348TS rijplezier. Daarnaast wordt de auto geleverd inclusief volledige boordmap en diverse overige documentatie uit het verleden van de auto.

Kortom niet alleen een prachtige Ferrari 348TS om te zien maar ook een plezier om mee te gaan rijden.

De auto kan bezichtigd worden in Oostrozebeke, België.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto