N. 80118219

Venduti
Martech - Mart van Schijndel - Vaso - Delta - Vetro
Offerta finale
€ 55
7 settimane fa

Martech - Mart van Schijndel - Vaso - Delta - Vetro

In uitstekende staat verkerende vaas uit Nederland en ontworpen door Mart van Schijndel in 1981. De vaas heeft de modelnaam "Delta." Afmetingen zijn: 23X16,5X16,5 cm. Wordt aangetekend en zorgvuldig verpakt verzonden om de integriteit van het object te garanderen. En bij gecombineerde aankopen wordt één verzendprijs aangeboden! Het design item is het bekendste voorbeeld van Van Schijndels voorkeur voor de driehoekige vorm. Hij ontwikkelde verschillende prototypen: Punt, Double, Triple en Delta. Het model Delta werd uiteindelijk in 1981 op de markt gebracht. Anders dan andere glazen vazen, is deze vaas niet uit geblazen glas gemaakt, maar samengesteld uit drie met siliconenkit met elkaar verlijmde plexiglasplaatjes. Van elk rechthoekig plaatje is een hoek afgesneden. En, onderop is de vaas gesigneerd dor de ontwerper. De minimalistische eenvoud van de veel geplagieerde Delta Vaas bracht hem internationale erkenning. Van Schijndel won in 1984 met Delta de '5e Arango International Design Contest Glass that Works' in Miami. De vaas maakt deel uit van verscheidene museale collecties, waaronder die van het Stedelijk Museum in Amsterdam en Boijmans van Beuningen Rotterdam. ‘De architect Mart van Schijndel werd, zonder daar bewust op uit te zijn, een van de meest succesvolle zelfproducerende ontwerpers. In 1981 toonde hij voor het eerst zijn, uit drie rechthoekige stukken glas samengestelde, Deltavaas in galerie Hans Appenzeller in Amsterdam.'

N. 80118219

Venduti
Martech - Mart van Schijndel - Vaso - Delta - Vetro

Martech - Mart van Schijndel - Vaso - Delta - Vetro

In uitstekende staat verkerende vaas uit Nederland en ontworpen door Mart van Schijndel in 1981. De vaas heeft de modelnaam "Delta."

Afmetingen zijn: 23X16,5X16,5 cm.

Wordt aangetekend en zorgvuldig verpakt verzonden om de integriteit van het object te garanderen. En bij gecombineerde aankopen wordt één verzendprijs aangeboden!Het design item is het bekendste voorbeeld van Van Schijndels voorkeur voor de driehoekige vorm. Hij ontwikkelde verschillende prototypen: Punt, Double, Triple en Delta. Het model Delta werd uiteindelijk in 1981 op de markt gebracht. Anders dan andere glazen vazen, is deze vaas niet uit geblazen glas gemaakt, maar samengesteld uit drie met siliconenkit met elkaar verlijmde plexiglasplaatjes. Van elk rechthoekig plaatje is een hoek afgesneden. En, onderop is de vaas gesigneerd dor de ontwerper.

De minimalistische eenvoud van de veel geplagieerde Delta Vaas bracht hem internationale erkenning. Van Schijndel won in 1984 met Delta de '5e Arango International Design Contest Glass that Works' in Miami. De vaas maakt deel uit van verscheidene museale collecties, waaronder die van het Stedelijk Museum in Amsterdam en Boijmans van Beuningen Rotterdam.

‘De architect Mart van Schijndel werd, zonder daar bewust op uit te zijn, een van de meest succesvolle zelfproducerende ontwerpers. In 1981 toonde hij voor het eerst zijn, uit drie rechthoekige stukken glas samengestelde, Deltavaas in galerie Hans Appenzeller in Amsterdam.'

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto